Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τσιάμης: «Να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο το ξεκίνημα»
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1137 φορές

Τσιάμης: «Να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο το ξεκίνημα»

Ένας από τους λίγους Βεροιώτες ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της «Βασίλισσας του βορρά» είναι και ο Βαγγέλης Τσιάμης.

Ο 23χρονος αμυντικός, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Μακροχωρίου και στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, αποκτήθηκε φέτος από τους «κυανέρυθρους» και τα πρώτα δείγματα γραφής του ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο kerkidasport.gr και στον Παναγιώτη Παντσερίδη για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα, τους στόχους που έχει τη φετινή σεζόν, αλλά και για τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην βασική ενδεκάδα.

Βαγγέλη είσαι καινούργιος στην ομάδα, πως βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί στη «Βασίλισσα»;

«Η ΒΕΡΟΙΑ είναι μια ιστορική ομάδα και φέτος κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές».

Ποίος είναι προσωπικός σου στόχος για την φετινή χρονιά;

«Είμαι ο μικρότερος από τους αμυντικούς που υπάρχουν στην ομάδα. Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και δίπλα στους πιο έμπειρους να μάθω πράγματα ώστε να μπορέσω να βάλω με την σειρά μου ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για πετύχει τους στόχους της».

Πόσο μεγάλος πιστεύεις ότι θα είναι ο ανταγωνισμός για μια θέση στη βασική εντεκάδα;

«Όπως βλέπετε το ρόστερ είναι μεγάλο, όλοι είναι καλοί παίκτες. Σίγουρα θα υπάρχει συνέχεια μεγάλος ανταγωνισμός, πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στην εμπειρία του κάθε παίκτη ώστε να επιλεγεί από τον προπονητή».

Βλέπουμε αυτή την στιγμή τη ΒΕΡΟΙΑ να φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα;

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι όλοι. Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλαρώσουμε. Δουλεύουμε πιο σκληρά σε κάθε προπόνηση και θα συνεχίσουμε για να αποδείξουμε ότι αυτά τα λίγα μέχρι στιγμής δεν ήταν τυχαία. Υπάρχει δρόμος μεγάλος και δύσκολος και όλοι είναι συνειδητοποιημένοι για αυτό. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Κλείνοντας ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της «Βασίλισσας»;

«Έχω να πω ότι εμείς σαν ποδοσφαιριστές της ομάδας θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, να παίζουμε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο μας. Πάντα όμως υπάρχουν και οι δυσκολίες, εκεί θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει με την παρουσία του».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS