Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άλλος για τον ΠΑΟΚ;
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5598 φορές

Άλλος για τον ΠΑΟΚ;

Άλλο ένα ταλέντο από τα τμήματα υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ, οδεύει προς τον ΠΑΟΚ !!!

Τον δρόμο που άνοιξαν το Νοέμβριο οι νεαροί Καρασαββίδης, Λουτζιανιώτης και Μόκρης φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες μας, πως θα ακολουθήσει ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης των τμημάτων υποδομών της «Βασίλισσας», ο 16χρονος επιθετικός Αντώνης Λαφάρας, που σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο ματς κυπέλλου κόντρα στην Αλεξάνδρεια.

Πριν 5 περίπου μήνες, γράφοντας την είδηση για την τριπλή μεταγραφή των νεαρών παικτών στον «δικέφαλο του Βορρά», είχαμε θέσει το μεγάλο ερώτημα, γιατί οι παίκτες από τα τμήματα υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ φεύγουν σε άλλες ομάδες και δεν παραμένουν σε αυτήν;  Δεν υπήρξε κάποια απάντηση από την διοίκηση των «κυανέρυθρων», ούτε φυσικά και από τους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι το καλοκαίρι που αποχώρησαν από την διοίκηση, κράτησαν τα τμήματα υποδομών, ως ΑΚΑΔΗΜΙΑ του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ.

Η αλήθεια είναι ότι, η τωρινή διοίκηση, δεν επιβαρύνεται ούτε ένα ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα των τμημάτων αυτών. Όμως δεν είναι πρέπον, αντίθετα είναι υποτιμητικό για την ΒΕΡΟΙΑ, που αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει πολλές οικονομικές δυσκολίες, να «αιμορραγεί» από τα ταλέντα της, τα οποία θα μπορούσαν να την βοηθήσουν σε κάποια δεδομένη στιγμή στο εγγύς μέλλον.

Εάν τελικά πραγματοποιηθεί και αυτή η μεταγραφή, θα περιμένουμε μία πειστική απάντηση, από την διοίκηση ή τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ. Θα την οφείλουν…  

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS