Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Μειώνονται τα προβλήματα - Στην Εθνική Ελπίδων ο Μπελεβώνης
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 843 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Μειώνονται τα προβλήματα - Στην Εθνική Ελπίδων ο Μπελεβώνης

Το "αναγκαστικό" ρεπό που είχε η ΒΕΡΟΙΑ αυτή την εβδομάδα, λόγω της αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β', έδωσε την δυνατότητα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της να ξεπεράσουν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Έτσι, στο απουσιολόγιο του Σπύρου Μπαξεβάνου παραμένουν μόνο τα ονόματα των Δεμηρτζόγλου και Φασίδη που ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και του Μασούρα που προπονείται συντηρητικά αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι από τα δύο επόμενα ματς της "Βασίλισσας" θα απουσιάσει και ο Κολλαράς, που τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές (εξέτισε ήδη τις δύο) για την αποβολή του στο φινάλε του αγώνα της Καρδίτσας.

Οι "κυανέρυθροι" θα προπονηθούν και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή (26/3) θα έχουν ρεπό, με την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου να ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα.

Αγωνίστηκε με την Εθνική Ελπίδων ο Μπελεβώνης

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων ενσωματώθηκε εδώ και λίγες μέρες ο ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χρήστος Μπελεβώνης.

Μάλιστα, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο σημερινό φιλικό της "γαλανόλευκης" κόντρα στην Ουγγαρία στο "Γεώργιος Καμάρας", όπου η Εθνική γνώρισε την ήττα με 1-0.

Την ερχόμενη Τρίτη 28/3 (17:00) η Ελληνική ομάδα δώσει ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή τη φορά επίσημο, με αντίπαλο τη Λευκορωσία στο ίδιο γήπεδο.

Η Εθνική αγωνίστηκε στο σημερινό ματς με τους εξής:

Τζολάκης (46΄ Μπαλωμένος), Τουρκοχωρίτης (46΄ Κατσουλίδης), Κίτσος (46΄Αποστολόπουλος, 77΄ Τρούμπουλος), Παναγιώτου (46΄ Χρυσόπουλος), Μεταξάς (46΄ Καραμάνης, 77΄ Κουτεντάκης), Τζόλης (46΄ Μπελεβώνης), Κρυπαράκος (46΄ Ζουγλής), Σουρλής (46΄ Σοφιανός), Κοσίδης (46΄ Τζαβίδας), Λιάτσος, Κωνσταντόπουλος (46΄ Ασλανίδης).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS