ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1156 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Προπονήθηκαν Εσπάρθα και Βέρτζος

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (05/09) η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά», ενόψει του εντός έδρας αγώνα του επόμενου Σαββάτου κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Χοσέ Γκρανέρο είδε και πάλι τους Μπεν και Μαλόν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αλέξης Βεργώνης δεν προπονήθηκε καθόλου, χωρίς πάντως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Στα ευχάριστα για τον Ισπανό τεχνικό η επιστροφή του Χοκίν Εσπάρθα που αποθεραπεύτηκε, όπως και του Άγγελου Βέρτζου που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Το πρωί του Σαββάτου οι «κυανέρυθροι» θα κάνουν μια χαλαρή προπόνηση ενώ στην συνέχεια θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας (08/09), μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το ματς με τους «Φαίακες».

Την Ξάνθη υποδέχεται η Κ20

Σε αντίθεση με την πρώτη ομάδα, η Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα αγωνιστεί κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Πιο συγκεκριμένα, οι νεαροί παίκτες του Στέφανου Γαϊτάνου θα υποδεχθούν το Σάββατο (06/09) στις 1 το μεσημέρι την Skoda Ξάνθη στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι, θα ενισχύσουν την Βεροιώτικη ομάδα και οι επαγγελματίες Δημήτρης Μάνος, Στέφανος Ντόγος και Γιώργος Βασιλειάδης.

Στην Πτολεμαϊδα οι ομάδες Κ17, Κ15

Φιλικούς αγώνες στην Πτολεμαϊδα με τον τοπικό Ατρόμητο θα δώσουν το απόγευμα του Σαββάτου (06/09) οι ομάδες Κ17 και Κ15 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα.