Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μίμης Παπαϊωάννου: Συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 443 φορές

Μίμης Παπαϊωάννου: Συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα της σορού του

Η Ελλάδα αποχαιρετά τον τεράστιο Μίμη Παπαϊωάννου, σήμερα Παρασκευή 17 Μαρτίου. Πλήθος κόσμου εισέρχεται από το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, όπου έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του, που είναι τυλιγμένη με τη σημαία της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Η οικογένεια της ΑΕΚ, του ελληνικού ποδοσφαίρου, του ελληνικού αθλητισμού είναι από το πρωί της Τετάρτης (15/3) πιο φτωχή. Ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη της, ο Μίμης Παπαϊωάννου δεν ζει πια ανάμεσά μας.

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπητούς στους φιλάθλους όλων των ομάδων, παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχασε τη μάχη με τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν, τα τελευταία χρόνια και πέταξε για τους ουρανούς σε ηλικία 81 ετών.

Σήμερα Παρασκευή (17/3) από το πρωί έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του, ενώ η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου, θα γίνει στις 14:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα ακολουθήσει η ταφή στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Πλήθος κόσμου ήδη έχει δώσει το «παρών» για να τιμήσει τον σπουδαίο άσο του ποδοσφαίρου.

Μεγάλες μορφές του ελληνικού αθλητισμού, όπως ο άλλοτε συμπαίκτης του Κώστας Νεστορίδης, ο εμβληματικός μπασκετμπολίστας Απόστολος Κόντος, αλλά και ο παλιός παίκτης και προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου είναι όλοι εκεί για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους Μίμη.

ΠΗΓΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS