ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1072 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Από τις καλύτερες… εκκινήσεις της ιστορίας της!

Πιο ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά»!

Οι «κυανέρυθροι», με το σπουδαίο Δευτεριάτικο διπλό επί του Ο.Φ.Η. πέτυχαν τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές και έμειναν στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας, κάνοντας μια από τις καλύτερες… εκκινήσεις της ιστορίας τους στη μεγάλη κατηγορία.

Σίγουρα η ΒΕΡΟΙΑ, με το εξαιρετικό υλικό που διαθέτει και την καθοδήγηση του Χοσέ Γκρανέρο από τον πάγκο, δείχνει πως αξίζει φέτος να στοχεύει σε κάτι πολύ καλύτερο από μια απλή παραμονή στην κατηγορία.

Επέστρεψε σήμερα η αποστολή

Η εκτός έδρας επιτυχία κόντρα στον Ο.Φ.Η. πανηγυρίστηκε δεόντως από τους Βεροιώτες, τόσο μετά το σφύριγμα της λήξης όσο και μέσα στα αποδυτήρια. Πλέον, έχουν στη διάθεσή τους δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο παιχνίδι τους μιας και υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής ομάδας.

Σε αυτό το διάστημα, οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους ώστε να παρουσιαστούν ακόμα πιο έτοιμοι απέναντι στην Κέρκυρα, την οποία θα υποδεχθούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε από το Ηράκλειο σήμερα το απόγευμα, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη με προπόνηση που θα γίνει στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Φιλικό με Καλαμαριά το Σάββατο

Με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος, η ΒΕΡΟΙΑ έκλεισε φιλικό ματς για το ερχόμενο Σάββατο (06/09) ώστε να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι παίκτες της.

Συγκεκριμένα, οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Καλαμαριάς τον τοπικό Απόλλωνα, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα φέτος παρουσιάζεται αρκετά ενισχυμένος. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Ανοιχτό «παράθυρο» για μεταγραφή

Ανοιχτό «παράθυρο» για μία ακόμη μεταγραφή αφήνουν οι Βεροιώτες, μιας και η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης με τους ιθύνοντες της ομάδας να αναζητούν ένα ακόμη «δυνατό» όνομα, θέλοντας να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις -ομολογουμένως- εντυπωσιακές φετινές μεταγραφικές κινήσεις τους!