Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ ο Γιάννης Ματζιαρίδης!!!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2088 φορές

Παρελθόν από τη ΒΕΡΟΙΑ ο Γιάννης Ματζιαρίδης!!!

Μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην "Βασίλισσα", ο γυμναστής Γιάννης Ματζιαρίδης αποτελεί παρελθόν από αυτήν!

Γέννημα θρέμμα της ΒΕΡΟΙΑΣ μιας και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στους "κυανέρυθρους", φορώντας την φανέλα της ομάδας στις αρχές του 2000, ενώ τα τελευταία χρόνια την υπηρέτησε από το πόστο του γυμναστή, ο Ματζιαρίδης επειδή πονάει την ομάδα και δεν μπορούσε να βλέπει όλα αυτά που γίνονται στα αποδυτήρια, τα είπε "έξω από τα δόντια" σε χθεσινή συνάντηση που είχε με την διοίκηση, αναφέροντας και κάποια πράγματα που... πόνεσαν!

Κάτι που μάλλον δεν άρεσε... με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να απαιτήσει την απομάκρυνσή του από την ομάδα, κάτι που τελικά έγινε πράξη!

Ο πρώην πλέον γυμναστής της ΒΕΡΟΙΑΣ (φέτος κάθισε και σε κάποια ματς στον πάγκο της "Βασίλισσας" ως υπηρεσιακός προπονητής), αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ κάποιοι από αυτούς του ζήτησαν να μιλήσουν στη διοίκηση οι αρχηγοί για να παραμείνει, κάτι όμως που δεν δέχθηκε για να μην μπλέξει και τους παίκτες σε μια δική του διαμάχη με τον πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό, που δεν θα ήταν το καλύτερο τόσο για τους ίδιους όσο και για την ομάδα.

Έτσι, μετά τον Στέλιο Μαραγκό ένα ακόμη παιδί της "Βασίλισσας του βορρά" αποτελεί παρελθόν από την ιστορική ομάδα, στην οποία η είναι... έκρυθμη και ευχή όλων είναι να μην επαληθευτεί η ρήση που λέει ότι "ενός κακού μύρια έπονται"!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS