Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλική μοιρασιά για ΒΕΡΟΙΑ και Ηρακλή (φωτο)

Φιλική μοιρασιά για ΒΕΡΟΙΑ και Ηρακλή (φωτο)

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) ΒΕΡΟΙΑ και Ηρακλής, στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της SL2.

Ήταν ένα καλό σε γενικές γραμμές ματς, με τους δύο προπονητές να έχουν στόχο να κρατήσουν σε αγωνιστική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές τους, κάνοντας παράλληλα και αρκετές δοκιμές.

Οι Βεροιώτες ευτύχησαν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς να προηγηθούν στο σκορ. Ήταν το 9’ όταν οι Ντουμάνης, Μπελεβώνης άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο τελευταίος σέντραρε και ο Μπουόλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Ηρακλή, ο οποίος έχοντας σε κέφια τον Άλεξιτς, απείλησε αρκετές φορές την Βεροιώτικη εστία.

Στο 12’ ο Σέρβος επιθετικός σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης ανενόχλητος στην «καρδιά» της Βεροιώτικης άμυνας έπιασε χλιαρό σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα χέρια του Ιωαννίδη.

Στο 14’ και πάλι ο Αλεξιτς βγήκε μόνος με τον Ιωαννίδη αλλά το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 21’ το συρτό σουτ του Γιουμπιτάνα μέσα από την περιοχή, «σταμάτησε» στο δεξί δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας!

Ο επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 23’ το σουτ του Τόμας από το ύψος της περιοχής, έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 37’ ο Ιωαννίδης μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του Κουντουτιώτη.

Οι προσπάθειες των παικτών του Ηρακλής καρποφόρησαν τελικά στο 44’ όταν ο Άλεξιτς δέχθηκε τη σέντρα από δεξιά και με εντυπωσιακό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, λόγω και των πολλών αλλαγών που έγιναν, με την «Βασίλισσα» να παρουσιάζεται πιο επικίνδυνη.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος άλλαξε σχεδόν όλη την 11αδα της ομάδας του, ρίχνοντας στο γήπεδο τα τελευταία αποκτήματα Ζε Εσσόνο, Ζιώγα και Κασέμι, οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία, ενώ αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό ο Ισμαελ Μπαϊντού.

Στο 62’ η σέντρα του Μουχάλη από δεξιά, πήρε περίεργη τροχιά, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να βρίσκει λίγο τη μπάλα, αυτή να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια τον Μπαϊντου από κοντά με κεφαλιά να μη μπορεί να βρει στόχο!

Στο 75’ ωραία προσπάθεια του Κασέμι και σουτ λίγο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, ενώ στο 90’ η κεφαλιά του προωθημένου Ζε Εσσόνο πέρασε λίγο άουτ.

ΒΕΡΟΙΑ (Α’ ημίχρονο): Ιωαννίδης, Ντουμάνης, Περδίκης, Καψάλης, Παπαχρήστος, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Γιουκούδης, Μπελεβώνης, Μπουόλι, Ιωάννου.

ΒΕΡΟΙΑ (Β’ ημίχρονο): Ιωαννίδης (62’ Βενετικίδης), Μανωλιούδης, Ζε Εσόνο, Κολλαράς, Μουχάλης, Ζιώγας, Ισαακίδης (58’ Γιαγτζίδης), Μπαϊντού, Κατσούκης, Κασέμι, Τσέας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Δημοσθένης, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα, Τότσκα, Τόμας, Αλεξιτς, Γιουμπιτάνα, Παλαβράκης, Κουντουριώτης.

Έπαιξαν και οι Δόρης, Σγούρης, Σιουτος, Κοκκόρης, Μιστκοβσκι, Δοϊρανλης, Μπαλικτσής, Παπαστεριανός, Χειριτραντας.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS