Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Άσχημα μαντάτα για Φασίδη - Βαριά τιμωρία για Κολλαρά!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1027 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Άσχημα μαντάτα για Φασίδη - Βαριά τιμωρία για Κολλαρά!

Τελειωμό δεν έχουν τα αγωνιστικά προβλήματα στην "Βασίλισσα του βορρά".

Ο Βασίλης Φασίδης, που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Καρδίτσας, υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε εξετάσεις που δυστυχώς έδειξαν ρήξη χιαστού. Πράγμα που σημαίνει ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να μη μπορεί να υπολογίζει σε ένα από τα πιο πολύτιμα "γρανάζια" της ομάδας του.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Άρης Κολλαράς, που πήρε αμέσως φανέλα βασικού, θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ΒΕΡΟΙΑΣ μιας και τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον εξύβρισε)!

Αν συνυπολογίσουμε και τον πρόσφατο τραυματισμό του Ορφανίδη, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας (όπως και ο Δεμηρτζόγλου που υπέστη ρήξη χιαστού στις αρχές της σεζόν), βλέπουμε ότι η "Βασίλισσα" θα πάει χωρίς βασικούς της παίκτες στο κρίσιμο ματς την ερχόμενης Κυριακής (5/2) με τον Διαγόρα Ρόδου.

Στα θετικά πάντως είναι ότι οι Στίκας και Ισαακίδης αποθεραπεύτηκαν και μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ και ο Μασούρας υπολογίζεται κανονικά μιας και το πρόβλημα που τον κράτησε έξω από το ματς της Καρδίτσας, ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS