Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νίκη με ανατροπή για την Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Απόλλωνα Πόντου!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 800 φορές

Νίκη με ανατροπή για την Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Απόλλωνα Πόντου!

Μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ και μάλιστα με ανατροπή του σκορ, απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (22/1) στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, για την 12η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της SL2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την Βεροιώτικη ομάδα και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, καθώς δύο λάθη της άμυνάς της, έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να παραβιάσουν την εστία της.

Μετά την ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες πιέζοντας την αντίπαλη ομάδα, που προσπαθούσε κυρίως να διαχειριστεί το ματς και να εκμεταλλευτεί πιθανή της ευκαιρία, αλλά η μη καθαρή σκέψη της τελευταίας ενέργειας τους στερούσε την επίτευξη τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε το... alter ego του πρώτου. Η ΒΕΡΟΙΑ πίεσε από το πρώτο λεπτό και κατάφερε στο 47' να μειώσει το σκορ με διαγώνιο σουτ του Φωτόπουλου από τα αριστερά, ενώ τρία λεπτά αργότερα έφερε στα ίσα το ματς με κοντινό πλασέ του Παναγιωτίδη, μετά από υπέροχη συνδυαστική προσπάθεια των γηπεδούχων. Το νικητήριο γκολ των "κυανέρυθρων" σημείωσε στο 80' ο Λαφάρας γράφοντας το τελικό 3-2.

ΒΕΡΟΙΑ (Α. Ανθυμιάδης): Αδαμίδης Θ, Τούφας, Σουπιάδης, Τάσο Φ., Φωτόπουλος, Κετόγλου , Παναγιωτίδης, Τσέας , Χοχλιούρος, Καρασαρίδης, Χαβιαρόπουλος. Έπαιξαν και οι Γρατσιάνος, Φούγιας , Λαφάρας , Δημητρουλάκος , Τέγος Τρ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Κουζτούκης , Συμεωνίδης , Ταχτσίδης , Φειδάκης , Τζήκας , Ξανθοπλας ,Τζοβίλη Δρόσος , Γάτας, Ζαφειρόπουλος , Αλεβιζάτος.
Έπαιξαν και οι Χατζηιορδάνου Μαραγκόπουλος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS