Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ευχαριστεί τον Μαραγκό για... τα προηγούμενα χρόνια!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 974 φορές

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ευχαριστεί τον Μαραγκό για... τα προηγούμενα χρόνια!

Με νέα ανακοίνωσή της, προηγήθηκε αυτή με την είδηση ότι θα τιμηθεί ο Στέλιος Μαραγκός πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος αρχηγό της, μόνο όμως για την προσφορά του... τα προηγούμενα χρόνια και όχι για την φετινή περίοδο!

Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι της "Βασίλισσας" αν και δεν το αναφέρουν ξεκάθαρα στην ανακοίνωση, φαίνεται να δείχνουν ίσως την δυσαρέσκειά τους, για την χρονική στιγμή που επέλεξε ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όπως επίσης για τις δηλώσεις του στο kerkidasport.gr, στις οποίες παρέλειψε εσκεμμένα (;) να ευχαριστήσει την σημερινή διοίκηση για την συνεργασία τους, αναφερόμενος μόνο στο υπαλληλικό προσωπικό και στον Γενικό δ/ντή Γιώτη Τσαλουχίδη, θέλοντας ίσως με αυτό τον τρόπο, να στείλει το δικό του μήνυμα, για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο η ΠΑΕ να ανοίγει "μέτωπα", ειδικά τώρα που τους έχει όλους ανάγκη. Άλλωστε, το ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι, ζήτησε με ανακοίνωσή του και ο Σ.Φ. "Θύρα 4", που πιστεύουμε ότι απευθυνόταν σε όλους και δεν εξαιρούσε την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "Βασίλισσας" αναφέρει:

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ μετα την Λυση Συμβολαιου (κοινη συναινεσει) με τον Αρχηγο της Ομαδος και Δικο μας παιδι Στελιο Μαραγκο αισθανεται την Αναγκη να τον Ευχαριστήσει για την Πρόσφορα του τα προηγούμενα χρονια στην ΟΜΑΔΑ μας ΒΕΡΟΙΑ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS