Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΒΕΡΟΙΑΣ "Θύρα 4"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 893 φορές

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΒΕΡΟΙΑΣ "Θύρα 4"

Ανακοίνωση για τα τελευταία στην ομάδα, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων ΒΕΡΟΙΑΣ "Θύρα 4".

Αναλυτικά αναφέρει:

Κύριοι ψυχραιμία. Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά την οποία διανύουμε, και ενώ τα πράγματα δεν πάνε καλά, ειδικά στην έδρα μας, αντί να υπάρχει συσπείρωση και προστασία γύρω από την ομάδα, κάποιοι επιλέγουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Εμείς, ως θεματοφύλακες της ιδέας που ονομάζεται ΒΕΡΟΙΑ, δε μπορούμε πλέον να μένουμε άπραγοι. Καλούμε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να ρίξουν άμεσα τους τόνους, να αφήσουν τους εγωισμούς, τη μικροπολιτική και τις μικροπρέπειες στην άκρη και να θέσουν άμεσα το καλό της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ μας πάνω από όλα.

Η ΒΕΡΟΙΑ υπήρχε πριν από εσάς, θα υπάρχει και μετά από εσάς. Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ μας χρειάζεται στο πλευρό της σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού απέναντι στον Απόλλων Πόντου του ακατανόμαστου.

Αυτή την Κυριακή, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας, γεμίζουμε το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και στηρίζουμε τα παιδιά μας που αγωνίζονται με μια φανέλα που ζυγίζει 100 κιλά.

Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι φέτος θα είναι μια ιδαίτερη, δύσκολη και απαιτητική χρονιά όμως στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα που αγαπάμε όπως κάναμε όλα τα χρόνια!

Η ιστορία θα τους κρίνει όλους.

ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΕΡΟΙΑ!

Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ "ΘΥΡΑ 4"

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS