Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με πολύ κέφι και υψηλές παρουσίες ο χορός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ! (φωτο - βίντεο)

Με πολύ κέφι και υψηλές παρουσίες ο χορός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ! (φωτο - βίντεο)

Με πολύ κέφι και με υψηλές παρουσίες, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο "Αιγές" η χοροεσπερίδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ!

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, τις εντυπώσεις "έκλεψε" ο επιχειρηματίας και ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας Απόστολος Εμμανουηλίδης (παλιός παράγοντας της "Βασίλισσας"), ο οποίος σε ρόλο... κονφερασιέ παρουσίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όλο το πρόγραμμα της βραδιάς.

Η ΠΑΕ τίμησε τον Ημαθιώτη Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, όπως και αρκετούς χορηγούς της αλλά και ανθρώπους που πρόσφεραν στην ομάδα.

Την βραδιά "συνόδευσε" μουσικά ο ένθερμος φίλαθλος της "Βασίλισσας" και τραγουδιστής Μήτσος Κύρτσος με την ορχήστρα του, οι οποίοι έπαιξαν και τον ύμνο της ομάδας (δείτε το βίντεο)!

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS