Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πιάνει δουλειά στην Επισκοπή ο Ανυφαντάκης!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 970 φορές

Πιάνει δουλειά στην Επισκοπή ο Ανυφαντάκης!

Πιάνει κιόλας δουλειά στην Επισκοπή ο Κώστας Ανυφαντάκης, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους φεύγοντας από την "Βασίλισσα του βορρά", μετά την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα επί του Αλμωπού Αριδαίας.

Το ρεπορτάζ του athlitiko.gr αναφέρει χαρακτηριστικά:

Την Πέμπτη πρόκειται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την Επισκοπή ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα κοουτσάρει μάλιστα την ομάδα στο παιχνίδι που ακολουθεί τη Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι αποφάσεις μπορούν να θεωρούνται έτσι οριστικές για την Επισκοπή η οποία μετά από περίπου 8 χρόνια επαναφέρει τον Ανυφαντάκη στην τεχνική της ηγεσία προκειμένου να είναι έτσι αυτός που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Στην Επισκοπή δεν θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Βέροια η οποία εξαπέλυσε ουσιαστικά επίθεση σε βάρος της. Αυτό που σημειώνεται είναι ότι λόγω του τόπου καταγωγής (Ρέθυμνο) τόσο της ομάδας της Επισκοπής όσο και του Ανυφαντάκη, οι δύο πλευρές είχαν πάντα ανοιχτή επικοινωνία και αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια και όχι μονάχα στην προκειμένη περίπτωση.

Εξάλλου οι λόγοι της αποχώρησης του Ανυφαντάκη από τη Βέροια δεν έχουν να κάνουν με την όποια συζήτηση μπορεί να έγινε με την Επισκοπή, αλλά ξεκάθαρα αφορούν άλλους λόγους οι οποίοι και τον οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί.

Η ουσία είναι ότι ο Ανυφαντάκης επιστρέφει στην Κρήτη, πιάνοντας άμεσα δουλειά στην ομάδα της Επισκοπής.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS