Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η προσωρινή λύση και η αναζήτηση του "εκλεκτού" για τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2167 φορές

Η προσωρινή λύση και η αναζήτηση του "εκλεκτού" για τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ

Οι εξελίξεις τρέχουν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και την αποχώρησή του, όπως όλα δείχνουν, από τους "κυανέρυθρους".

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός πήγε κανονικά στην σημερινή (πρωινή) προπόνηση, αφού όπως συνεννοήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας στις 7 το απόγευμα θα είχαν ραντεβού, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά στην απόφασή του να αποχωρήσει.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν είπε τίποτα στους παίκτες, αλλά αυτοί έμαθαν για την απόφασή του, οπότε μετά το τέλος της προπόνησης, αντιπροσωπεία τους τον επισκέφθηκε στο γραφείο του στο αθλητικό κέντρου του Ταγαροχωρίου, για να μάθει τι έγινε και να τον μεταπείσει.

Αυτός τους είπε ότι θα έχει συνάντηση το απόγευμα και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα, όμως τελικά την συνάντηση πρόλαβε η ανακοίνωση της ΠΑΕ και έτσι ο 51χρονος τεχνικός δεν θα παραστεί σε αυτή και φαίνεται να οδηγείται οριστικά στην αποχώρηση.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε ο Ανυφαντάκης είναι καθαρά προσωπικοί, όμως πηγάζουν και από κάποια γεγονότα που συνέβαιναν μέσα στην ομάδα, τα οποία δεν είχε δυνατότητα η διοίκηση να τα λύσει ή απέφευγε να πάρει θέση, γιατί τότε θα έπρεπε να "πέσουν κεφάλια" και κάτι τέτοιο θεωρούσε (η διοίκηση) ότι δεν έπρεπε να γίνει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το "κερασάκι στην τούρτα", ήταν η ψυχρότητα που επήλθε το τελευταίο διάστημα, στις σχέσεις του προπονητή με τον πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό της ΠΑΕ, εξαιτίας της θετικής στάσης που είχε (ο προπονητής) για το φιλικό με την Μακάμπι Χάιφα!

Έτσι, στο ραντεβού που γίνεται αυτή την ώρα, δεν θα παραβρεθεί όπως όλα δείχνουν ο Κρητικός τεχνικός, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της διοίκησης που θα συναντηθούν, να συζητήσουν για την επόμενη μέρα της ομάδας και το ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ανυφαντάκη, Γιάννη Ματζιαρίδης, έχοντας την βοήθεια του τεχνικού δ/ντη Γιώτη Τσαλουχίδη. Αυτή θα είναι μια λύση για τα τρία ματς που απομένουν έως το τέλος της χρονιάς και μετά, στο κενό των εορτών, θα μπορούν οι "κυανέρυθροι" να ψάξουν τον... εκλεκτό για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και να κλείσει το κενό που άφησε ο Ανυφαντάκης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS