Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Της το χρωστούσε η τύχη...
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 480 φορές

Της το χρωστούσε η τύχη...

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της SL2 πανηγύρισε την Κυριακή (4/12) η ΒΕΡΟΙΑ, επικρατώντας δύσκολα στην έδρα της με 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας.

Η "Βασίλισσα", χωρίς να είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της, όπως γινόταν στα περισσότερα φετινά της παιχνίδια, έφτασε αυτή τη φορά στην κατάκτηση των τριών πόντων, κάτι που... της το χρωστούσε η τύχη, μιας και στους μέχρι τώρα αγώνες που έδωσε, άξιζε περισσότερους βαθμούς.

Η πολύτιμη αυτή νίκη ήρθε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουκουβάλας και το μετέτρεψε σε γκολ ο Ορφανίδης. Μία επιτυχία που δίνει άλλον αέρα στους "κυανέρυθρους" για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, τις επόμενες πέντε αγωνιστικές (εκτός Ηρακλή, ΠΑΟ Β΄, Λάρισα και εντός με Πανσερραικό, Μακεδονικό).

ΠΩΣ "ΚΑΤΕΒΗΚΕ" Η ΒΕΡΟΙΑ

Μπορεί να είχαν άγχος για την κατάκτηση της νίκης και να έπιασαν μέτρια έως κακή απόδοση, όμως οι παίκτες της "Βασίλισσας" έπαιξαν με πάθος μέχρι το φινάλε του αγώνα, δίνοντας και την ψυχή τους για να φτάσει η ομάδα στο πρώτο της "τρίποντο".

Βοήθησαν σίγουρα και οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κώστας Ανυφαντάκης στην επανάληψη, κάνοντας πιο επιθετική την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κρητικός τεχνικός, ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, που ήταν σταθερός σε όλο το 90λεπτο, τους Μουχάλη, Παπαχρήστο στα πλάγια της άμυνας, με τον πρώτο να έχει περιορισμένες πλαγιοκοπήσεις και τον δεύτερο να ξεκινάει με αρκετά λάθη, όμως να βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου, αλλά να στέκεται άτυχος με τον τραυματισμό του στο 72΄. Ως στόπερ αγωνίστηκε το βασικό δίδυμο των Μαραγκού, Στίκα, με τον αρχηγό να μην αποφεύγει κάποια λάθη και τον παρτενέρ του να συνεχίζει να είναι μία σταθερή αξία στα μετόπισθεν.

Τα δύο αμυντικά χαφ, ο Ισαακίδης και ο Μπούζας, δεν μπορούμε να πούμε ότι ανταποκρίθηκαν απόλυτα στο ρόλο τους, έχοντας καλές αλλά και κακές στιγμές, ενώ στα άκρα οι Μπουκουβάλας, Φασίδης, ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες, αλλάζοντας πολλές φορές αμοιβαία θέσεις, με τον πρώτο να κερδίζει και το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το γκολ.

Δεν πρόσφερε αυτά που μπορεί ο Μπελεβώνης, που ξεκίνησε από την αρχή το ματς παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Ορφανίδης που έπαιξε πίσω από αυτόν, ήταν καλύτερος από προηγούμενους αγώνες και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος από την άσπρη βούλα.

Οι αλλαγές από πλευράς ΒΕΡΟΙΑΣ, έγιναν τρεις μαζεμένες στο 58' με τους Ντουμάνη, Ιωάννου, Μπλέτσα, να παίρνουν την θέση των Μουχάλη, Μπελεβώνη, Ισαακίδη, αντίστοιχα, αποσκοπώντας στο να γίνει πιο επιθετική η ομάδα, όπως και έγινε.

Στο 73' αναγκαστικά αντικαταστάθηκε ο τραυματίας Παπαχρήστος από τον Κατσούκη, με το νεοεισερχόμενο χαφ να πηγαίνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Μπουκουβάλα στην θέση του αριστερού μπακ και τον Φασίδη στα δεξιά.

Τέλος, στο 87', ο Μασούρας πήρε τη θέση του Ορφανίδη, για να δυναμώσει το κέντρο και να βοηθήσει να κρατηθούν μακριά από την Βεροιώτικη περιοχή οι αντίπαλοι, που πίεζαν για την ισοφάριση.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (5/12/22)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS