ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Καταιγίδα" η Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ συνέτριψε τον Αλμωπό Αριδαίας (φωτο)

Καταιγιστική ήταν η ομάδα Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας, τον οποίο συνέτριψε με 11-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 Super League 2.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου και κάτω από συνεχή βροχόπτωση, με τους "κυανέρυθρους" να κάνουν... πάρτι μέσα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο και να φτάνουν στην ευρεία νίκη, πετυχαίνοντας 8 τέρματα στο πρώτο μέρος και τρία στην επανάληψη!

Το 1-0 έγραψε στο 8' ο Σουπιάδης, ενώ στο 10' ο Γιαγτζίδης με πέναλτι σημείωσε το 2-0. Στο 14' ο ίδιος παίκτης (Γιαγτζίδης) με όμορφη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" της αντίπαλης εστίας για το 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τέγος Τ. πέτυχε το 4-0. Στο 34' και στο 36' οι Τασιόπουλος και Γιαγτζίδης αντίστοιχα έγραψαν το 6-0, ενώ στο 42' και 44' ο Τέγος Τ. με δύο γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός και στο 56' ο Χοχλιούρος σημείωσε το 9-0, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αδαμίδης έγραψε το 10-0. Στο 60' ο Τσέας έκανε 11 τα τέρματα των "κυανέρυθρων", οι οποίοι στην συνέχεια έριξαν... στροφές, με το 11-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή!

ΒΕΡΟΙΑ (Α. Ανθυμιάδης): Τσανασίδης, Γρατσιάνος, Καρασαρίδης, Σουπιάδης (Αδαμίδης Α.), Φωτόπουλος, Γιαγτζιδης, Τέγος Τ. (Τέγος Α.), Παναγιωτίδης (Λαφάρας), Χοχλιούρος, Τσέας, Τασιοπουλος.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Σβαρνας, Παπαντωνίου, Μιχαηλίδης, Σιμηχανιδης, Μιζογλου, Μερτζεμεκης, Αριτζογλου, Ζηλλης, Αλουπης, Καρυπίδης, Τσερρικου.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ