Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: "Ναυάγησε" το διεθνές φιλικό! - Προς μετάθεση το ματς με Ηρακλή
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1152 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: "Ναυάγησε" το διεθνές φιλικό! - Προς μετάθεση το ματς με Ηρακλή

Δεν θα διεξαχθεί τελικά το διεθνές φιλικό με την Μακάμπι Χάιφα, που είχε κλείσει για την ερχόμενη Παρασκευή (2/12) η ΒΕΡΟΙΑ!

Οι άνθρωποι της "Βασίλισσας", έκαναν... δεύτερες σκέψεις για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού, καθώς από τη μία η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και από την άλλη ακολουθεί ο αγώνας "δίχως αύριο" με τον Αλμωπό Αριδαίας, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, έχοντας στόχο να επικεντρωθούν όλοι σε αυτό το κρίσιμο ματς!

Έτσι, οι φίλαθλοι της περιοχής έμειναν... με την όρεξη και δεν θα μπορέσουν να δουν από κοντά μια ομάδα που έπαιξε στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως, το γεγονός ότι το συγκεκριμένο φιλικό ακυρώνεται και μάλιστα με υπαιτιότητα της ΒΕΡΟΙΑΣ, κάθε άλλο παρά τιμά την διοίκησή της, γιατί αυτή είπε αρχικά το "ΟΚ", όταν της έγινε η πρόταση, ενώ η ίδια πήρε πίσω την συμφωνία, λίγες μέρες μάλιστα πριν την διεξαγωγή του αγώνα! Κρίμα, γιατί τέτοιες ενέργειες που είναι καθαρά ερασιτεχνικές, προσβάλουν μια ιστορική ομάδα όπως είναι η "Βασίλισσα του βορρά"!

Προς μετάθεση με Ηρακλή

Τέλος, να σημειωθεί ότι το ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, για την 6η αγωνιστική της SL2, έπειτα από αίτημα των "κυανόλευκων" θα μετατεθεί πιθανότατα για την Κυριακή 11/12, αντί της Παραασκευής 9/12 που είχε αρχικά οριστεί.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS