ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 504 φορές

Χωρίς νίκη για 4η συνεχόμενη αγωνιστική η "Βασίλισσα"

Συνέχισε την καλή παράδοση στην Ηγουμενίτσα η ΒΕΡΟΙΑ, απ' όπου έφυγε για τέταρτη φορά αήττητη (μετρούσε 3 νίκες και μία ήττα).

Η "Βασίλισσα" για ένα ακόμη παιχνίδι θα μπορούσε να φτάσει στο τρίποντο, όμως αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον τοπικό Θεσπρωτό, μένοντας χωρίς νίκη για 4η συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της SL2.

Ωστόσο, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας, θα πρέπει επιτέλους να σπάσει το... ρόδι και να πάρει το πρώτο της τρίποντο για την φετινή σεζόν, γιατί δεν αρκεί μόνο το να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Οι "κυανέρυθροι" παρουσιάζουν ένα "τρωτό" σημείο δεχόμενοι εύκολα γκολ στην κόντρα επίθεση, κάτι που έγινε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και την περασμένη Κυριακή στην Ηγουμενίτσα.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ

Κόντρα στον Θεσπρωτό, ο Κώστας Ανυφαντάκης ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, που δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση, ενώ όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών".

Στα άκρα της άμυνας έπαιξαν οι Μουχάλης και Παπαχρήστος, οι οποίοι σήκωσαν και μεγάλο βάρος με τις πλαγιοκοπήσεις που πραγματοποίησαν, με αποτέλεσμα κάποιες λιγοστές φορές να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, όπως στην φάση του γκολ των γηπεδούχων, που προήλθε από την δεξιά πλευρά.

Στο κέντρο της άμυνας και πάλι ήταν το δίδυμο Μαραγκού - Στίκα, οι οποίοι βρέθηκαν σε καλή μέρα, με έγκαιρες επεμβάσεις.

Το δίδυμο των αμυντικών χαφ αυτή την φορά ήταν οι Ορφανίδης και Μπούζας, με τον πρώτο να δημιουργεί παιχνίδι από πίσω, χωρίς όμως να αποφεύγει κάποια εύκολα λάθη στις μεταβιβάσεις και τον δεύτερο να δείχνει καλύτερο πρόσωπο από προηγούμενα παιχνίδια.

Πλάγιοι μεσοεπιθετικοί έπαιξαν οι Μπουκουβάλας, Φασίδης, με τον πρώτο, παρά την καλή του παρουσία, να "βαρύνεται" με την κλασική ευκαιρία που έχασε στο 71', ενώ τον δεύτερο και πάλι να είναι από τους κορυφαίους και να πετυχαίνει ένα φοβερό σε εκτέλεση γκολ.

Πίσω από τον Ιωάννου, που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και προσπάθησε για το καλύτερο, έχοντας περισσότερες καλές στιγμές, έπαιξε ο Μπελεβώνης, που κινήθηκε και αυτός ικανοποιητικά.

Ξάφνιασε  ο Κώστας Ανυφαντάκης πραγματοποιώντας μόλις δύο αλλαγές, με τους Κατσούκη και Περδίκη να αντικαθιστούν τον Ορφανίδη στο 75' και τον Μπούζα στο 85' αντίστοιχα. Στην πρώτη αλλαγή ο Μπουκουβάλας πέρασε στον άξονα, δίπλα στον Μπούζα, ο Κατσούκης πήγε πίσω από τον Ιωάννου και ο Μπελεβώνης πέρασε στα άκρα, ενώ άλλαζαν αμοιβαία θέσεις σε όλο το δεύτερο 45λεπτο, οι Φασίδης, Μποκουβάλας και Μπελεβώνης, όπως συνηθίζει να κάνει με τους μεσοεπιθετικούς του ο Κρητικός τεχνικός.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (28/11/22)