ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 565 φορές

Ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ η Κ17 της ΒΕΡΟΙΑΣ

Σε άσχημή μέρα βρέθηκαν οι παίκτες της Βέροιας στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣ Μακεδονίας, στην Ειδική Κατηγορία Κ17, όπου γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η ομάδα της Βέροιας κατάφερε στο 38΄ της αναμέτρησης να ανοίξει το σκορ με τον Δάρλα με ωραία απευθείας εκτέλεση από το σημείο του κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Βέροιας... δεν βγήκαν ποτέ από τα αποδυτήρια και έχασαν την συνοχή στις γραμμές τους με αποτέλεσμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ να βρούνε τους διαδρόμους και τις ευκαιρίες να ισοφάρισαν τον αγώνα καταρχήν στο 55΄ και να προηγηθούν στο 65΄ Στην συνέχεια κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ σε 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δείξει αν το σημερινό αποτέλεσμα θα επηρεάσει τους "κυανέρυθρους" ή αν ήταν μια κακή παρένθεση στην πορεία του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Μάκρης.

ΝΠΣ VERIA Κ17 (Α. Χατζάρας): Μπόσινας, Καρύδας, Δούκας, Παπαδόπουλος, Καφτιράνης, Παναγιωτίδης, Δάρλας, Καρασαρίδης, Λαφάρας, Κετόγλου, Σαββίδης. Έπαιξαν και οι Διαμαντόπουλος, Χατζηπάντος, Αδαμίδης, Δημόπουλος, Βασιλακάκης.