Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Την τιμώρησε η μπάλα...
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 860 φορές

Την τιμώρησε η μπάλα...

Όσοι παρακολούθησαν το χθεσινό ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα Λάρισας (1-2), συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ότι ο Νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την "Βασίλισσα"!

Και όχι άδικα, αφού οι "κυανέρυθροι" από τις 13 ευκαιρίες που δημιούργησαν (πολλές από αυτές ήταν "κλασικές"), αξιοποίησαν μόνο τη μία!

Οι φιλοξενούμενοι, στις 2-3 φάσεις που έκαναν στο ματς και εκμεταλλευόμενοι τις αδράνειες της Βεροιώτικης άμυνας, πέτυχαν δύο τέρματα, ενώ ευτύχησαν να έχουν κάτω από τα δοκάρια τους τον τερματοφύλακα Μέλι, που αναδείχθηκε σε ήρωα του αγώνα, αφού στην κυριολεξία... κατέβασε τα ρολά!

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως στάθηκε άτυχη και άστοχη.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης που δεν είχε στην διάθεσή του τόσο τον Μπλέτσα, όσο και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μπουόλι, ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια της εστίας, πλάγιους μπακ τους Μουχάλη (δεξιά), Παπαχρήστο (αριστερά) και στόπερ τους Στίκα, Μαραγκό.

Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Μπούζας, Ισαακίδης, και πλάγιοι μεσοεπιθετικοί οι Φασίδης, Μπουκουβάλας, με τον Ορφανίδη να παίζει πίσω από τον προωθημένο Ιωάννου.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι παίκτες της επιθετικής 4αδας πολλές φορές άλλαζαν θέσεις, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων, δημιουργώντας έτσι πολλές φάσεις για γκολ.

Στην επανάληψη ο Κρητικός τεχνικός έκανε τρεις αλλαγές. Στο 60΄ο Μπελεβώνης πήρε την θέση του Ισαακίδη, παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στέλνοντας τον Μπουκουβάλα δίπλα στον Μπούζα. Στο 76΄ο Κατσούκης αντικατέστησε τον Ορφανίδη που ένοιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή, ενώ στο 82΄ο Περδίκης μπήκε στο παιχνίδι αντικαθιστώντας τον Ιωάννου.

Κορυφαίος της «Βασίλισσας» αναδείχθηκε ο Βασίλης Φασίδης, που ήταν σχεδόν μέσα σε όλες τις φάσεις για γκολ, είτε ως δημιουργός, είτε ως τελικός αποδέκτης της μπάλας για να σκοράρει, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο Ορφανίδης, έστω και αν είχε κάποιες περιττές ενέργειες. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως δυστυχώς δεν μπόρεσε αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ" (21/11/22)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS