Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έχασε «δικό της» παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ, 1-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1300 φορές

Έχασε «δικό της» παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ, 1-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας!

Ένα δικό της παιχνίδι έχασε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SL2.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασε άπειρες ευκαιρίες, αλλά όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, εφαρμόστηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου και στην μοναδική τους επίσκεψη στο β’ ημίχρονο στην Βεροιώτικη περιοχή, οι Λαρισαίοι πέτυχαν το νικητήριο γκολ (83’ Ζαχαράκης)!

Το σκορ είχε ανοίγει στο 16’ ο ίδιος παίκτης, ενώ στο 56’ έφερε προσωρινά το ματς στα ίσια ο Ιωάννου.

Η «Βασίλισσα» μπήκε δυνατά στο ματς χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες, στο 3’ με τον Μουχάλη, στο 4’ με τον Ισαακίδη και στο 8’ με τον Φασίδη, όμως αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι. Στο 16’ μετά από αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας, έγινε συρτή σέντρα από αριστερά και ο αφύλαχτος Ζαχαράκης με κοντινή προβολή έγραψε το 0-1!

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες, χωρίς όμως να μπει άλλο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνοου.

Οι «κυανέρυθροι» στο 24’ με τον Φασίδη, στο 25’ με τον Μαραγκό, στο 29’ με τον Παπαχρήστο στο 38’ με τον Ορφανίδη και στο 42’ με τον Μπούζα, ενώ οι Λαρισαίοι στο 22’ και 44’ με τον Ζαχαράκη και στο 35’ με τον Λίταινα.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες συνέχισαν να είναι πιο πιεστικοί, με το παιχνίδι να παραμένει ανοιχτό και τη μπάλα να πηγαίνει… πάνω - κάτω!

Στο 53’ ο Ντ’ Αγκοστίνο και στο 54’ ο Ορφανίδης είχαν από μια καλή στιγμή, ενώ η πίεση της «Βασίλισσας» καρποφόρησε τελικά στο 60’ όταν ο Φασίδης γύρισε ωραία τη μπάλα από δεξιά και ο Ιωάννου από την «καρδιά» της περιοχής με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 63’ το σουτ του Μπελεβώνη αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Μέλι, ενώ δύο λεπτά αργότερα νέο σουτ του Ορφανίδη μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα!

Στο 69’ άλλη μια μεγάλη φάση για τη ΒΕΡΟΙΑ, όταν ο Μπελεβώνης έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Φασίδη, όμως ο Μέλι έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ!

Στο 74’ οι Μαραγκός και Μπελεβώνης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μέλι, ενώ στο 78’ ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έσωσε το σουτ του Ιωάννου και στο 80’ το σουτ του Παπαχρήστου!

Η μπάλα όμως τιμώρησε τη ΒΕΡΟΙΑ και στο 83’ ο Ζαχαράκης έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μαραγκός δεν μπόρεσε να τον ανακόψει, αυτός πέρασε και τον Παπαδόπουλο και σε κενή εστία έγραψε το τελικό 1-2!!!

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Λιόντος (Ηπείρου)

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας, Ισαακίδης (60’ Μπελεβώνης), Ορφανίδης (76’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου (82’ Περδίκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Μέλι, Λούκας, Σιατραβάνης, Σταματής (80’ Κοντρέρας), Γιαννίτσης, Λίταινας, Καλούσης (66’ Κοτσιανούλης), Χαλάτσης, Ντ’ Αγκοστίνο, Ποτόσογλου (70’ Μπεκιαρίδης), Ζαχαράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/11…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS