Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 43 ο Χρήστος Αθανασιάδης!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 760 φορές

Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 43 ο Χρήστος Αθανασιάδης!

Η ώρα να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά από μια πολυετή καριέρα, τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε ερασιτεχνικές (τα τελευταία χρόνια) ομάδες, έφτασε για τον Χρήστο Αθανασιάδη.

Στα 43 του χρόνια, ο πρώην επιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ (1999-2001), που σε επαγγελματικό επίπεδο αγωνίστηκε ακόμη σε Αμπελόκηπους, Ιωνικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Βόλου, Καστοριά, Θρασύβουλο, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, Πυρσό Γρεβενών, Ρόδο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Δόξας Δράμας, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, λόγω τραυματισμού.

Την απόφασή του αυτή τη γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στο facebook, στην οποία αναφέρει:  

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΛΙΠΏΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΊΣΣΙΑ ΌΡΕΞΗ ΚΑΙ ΖΗΛΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΩ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ.

Υ.Γ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΟΥΣΙΑ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS