ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 767 φορές

Στ. Αποστολίδης: «Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ», ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Την πεποίθησή του, ότι η «Βασίλισσα» θα τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της SL2, εξέφρασε στην εφημερίδα «ΚΕΡΚΙΔΑ», ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Στέφανος Αποστολίδης.

Ο άνθρωπος που πήρε το ρίσκο και μαζί με τον πρόεδρο Στέργιο Διαμάντη, ανέλαβαν να σώσουν την παρτίδα, μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα από τα διοικητικά της ιστορικής ομάδας, ξεκινώντας στην ουσία από το μηδέν, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

Μίλησε για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ορισμό του γηπέδου της από την SL2 για αγώνα της Καλαμαριάς, τους φιλάθλους της ομάδας, τους χορηγούς της την φετινή περίοδο και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βοήθησαν και βοηθούν στην φετινή δύσκολη προσπάθεια.

Ας δούμε αναλυτικά τι είπε ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας», αφού πρώτα έκανε μία μικρή αναδρομή στα τελευταία χρόνια, δικής του διοίκησης και της οικογένειας Μπίκα:

«Δυστυχώς σε 4 χρόνια και ενώ η ομάδα μας κατέκτησε 3 πρωταθλήματα, βρίσκεται ακόμα στην Super League 2, κάτι που είναι πρωτοφανές για τα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δεδομένα. Παρόλο που ξεκινήσαμε πριν 4 χρόνια από την Γ' Εθνική όλοι μαζί, θα μπορούσε να πει κανείς ότι όλο αυτό δημιουργεί μια απογοήτευση, όμως αυτοί ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού και τους ξέραμε».

Για τους μελλοντικούς στόχους αυτής της ομάδας:

«Η ζωή, μας έχει διδάξει να πέφτουμε και να σηκωνόμαστε, μα πάνω απ' όλα να μην τα παρατάμε. Συνεχίζουμε, βάζουμε νέους στόχους, για να κάνουμε μια ομάδα, με νέους και φιλόδοξους παίκτες, που θα θέλουν να φορέσουν την βαριά φανέλα της «Βασίλισσας». Επίσης θέλουμε να δημιουργήσουμε νέους φιλάθλους»

Για τους άμεσους στόχους ανέφερε:

«Ο στόχος που βάλαμε φέτος γι' αυτή την ομάδα, ξέροντας τα έσοδά μας, μαζί με τις προσπάθειες της διοίκησης και όλων των φορέων, είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο πιο ψιλά γίνεται στην βαθμολογία»

Για τους λίγους επικριτές της προσπάθειας που γίνεται ήταν διαλλακτικός, λέγοντας:

«Τους λέμε ότι είμαστε ανοιχτοί, να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, με όποια βοήθεια μπορούν να προσφέρουν, για το καλύτερο της ομάδας».

Για την διοίκηση της SL2 και το τι περιμένει από αυτή, για την καλυτέρευση του προϊόντος, ανέφερε:

«Η ηγεσία της Super League 2 κατέβαλε και καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να νοικοκυρέψει την κατηγορία, να μεγαλώσει τα έσοδα αυτής μέσα σε ένα δύσκολο, συγκυριακά, οικονομικό περιβάλλον.

Πιστεύουμε ότι έχει καταφέρει αρκετά, μπορεί και καλύτερα.  Ίσως όμως θα πρέπει να δουν οι άνθρωποι που την διοικούν, την πρόσληψη κάποιου τεχνοκράτη – manager, με εξειδικευμένες γνώσεις του αντικειμένου, έτσι ώστε να προσδώσει υπεραξία στην κατηγορία αυτή».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ορισμό του γηπέδου της Βέροιας, για τον αγώνα Καλαμαριά-Διαγόρας, την επομένη του αγώνα της «Βασίλισσας» με τον ΠΑΟΚ Β΄, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, μένοντας μόνο σε ένα ευχαριστώ προς την διοίκηση Λεουτσάκου. Είπε συγκεκριμένα:

«Ευχαριστούμε την διοίκηση της Super League 2 που κατάλαβε το πρόβλημα που είχαμε με το γήπεδο, ώστε να γίνουν δύο παιχνίδια μέσα σε 24ώρες και ακύρωσε την διεξαγωγή του δεύτερου αγώνα».

Τέλος, με την ευκαιρία της συνομιλίας μας, θέλησε να ευχαριστήσει επώνυμους και ανώνυμους, για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα.

«Αισθάνομαι την ανάγκη και θέλω για πρώτη φορά να ευχαριστήσω δημόσια, εκ μέρους όλων των μελλών του Δ.Σ., τον Υφυπουργό μας κ. Βεσυρόπουλο, τον Δήμαρχό μας κ. Βοργιατζίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Καλαϊτζίδη, για την προσφορά τους μέχρι στιγμής στην ομάδα μας και για την βοήθεια που θα προσφέρουν στο μέλλον.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε, τους 110 και πλέον χορηγούς της ομάδας μας, για την στήριξη που μας παρέχουν μέσω των διαφημιστικών πινακίδων, τους 150 κατόχους διαρκείας VIP και τους 400 κατόχους διαρκείας στις υπόλοιπες θύρες, διότι η συνεισφορά τους στην προσπάθεια που ξεκίνησε η νέα διοίκηση στις 20 Αυγούστου 2022, είναι τεράστια.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε και την οικογένεια Μπίκα, για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα γι' αυτή την ομάδα».

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»