ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 706 φορές

Καυστική ανακοίνωση του Σ.Φ. "Θύρα 4"

Καυστική ανακοίνωση προς την SL2 για τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα εις βάρος της αγαπημένης τους ομάδας, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της "Βασίλισσας του Βορρά".

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "Θύρα 4":

Με έκπληξη παρατηρούμε τα τελευταία 24ώρα τα παιχνίδια που γίνονται σε βάρος της "Βασίλισσας του Βορρά" από τη Σούπερ Λιγκ 2.

Χωρίς καμία ενημέρωση, αυθαίρετα και απρόκλητα η Σούπερ Λιγκ 2 όρισε ως έδρα της αναμέτρησης του ανεπιθύμητου στην πόλη μας Απόλλων Πόντου με τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Οι λόγοι που ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι ανεπιθύμητος είναι γνωστοί σε όλους και τους γνωρίζατε από πριν.

Η διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ βγήκε μπροστά, σθεναρά και αντέδρασε σε αυτή την κίνηση ως όφειλε. Η απάντησή σας; Να ορίσετε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β', ημέρα Παρασκευή με την πρόφαση της τηλεοπτικής κάλυψης.

Μια κίνηση βρώμικη και εκδικητική που έχει ως στόχο να στείλει μηνύματα στα υπόλοιπα μέλη, κοστίζοντας έσοδα στην ομάδα μας. Μια ομάδα που ακόμη περιμένει να της φέρετε τα χρήματα της προηγούμενης σεζόν, όπως και τα υπόλοιπα κλαμπ της κατηγορίας εξάλλου.

Αντί λοιπόν να αναλώνεστε σε επιδείξεις δύναμης εντός του συνεταιρισμού στον οποίο ΟΛΕΣ οι ομάδες είναι ΙΣΕΣ και υποτίθεται τις εκπροσωπείτε, τι θα λέγατε να κάνετε τη δουλειά σας καλύτερα και να τιμήσετε επιτέλους το ρόλο που σας έχει ανατεθεί;

Αντί να προστατεύετε τα συμφέροντα των ομάδων μας που υποφέρουν εδώ και 2 χρόνια και ματώνουν οικονομικά, δημιουργείτε εσωτερικές βεντέτες σε έναν ήδη ταλαιπωρημένο συνεταιρισμό κ. Λεουτσάκο. Ντροπή σας!

Φυσικά, αυτό δε θα έπρεπε να μας προκαλεί καμία έκπληξη αφού και πέρσι κάνατε την πάπια όπως λέει και η λαϊκή ρήση με τα εισιτήρια ανόδου. Μάλλον έχετε ξεχάσει ότι εκπροσωπείτε το σύνολο των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 και όχι μεμονωμένες ΠΑΕ. Ανοίξατε την πόρτα στις Β' ομάδες και όσα υποσχεθήκατε έχουν πάει στον κάδο των αχρήστων. Τα έσοδα αντί να αυξηθούν μειώνονται ενώ το ότι ανέβηκε μόλις 1 από τις 34 ομάδες πέρσι αποτελεί προσωπική σας επιτυχία θα έλεγε κανείς.

Σταματήστε να παίζετε παιχνίδια σε βάρος της Βασίλισσας του Βορρά για να τα πάμε καλά. Η Βέροια δεν είναι τσιφλίκι κανενός και ο κόσμος της δε θα επιτρέψει σε κανέναν τυχαίο να παίζει παιχνίδια στις πλάτες της.

Την Παρασκευή θα είμαστε και πάλι δίπλα στην ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ Β' και καλούμε όλη την πόλη να γεμίσει το γήπεδο και να φωνάξει για τη μεγάλη μας αγάπη!

Μια ζωή ΒΕΡΟΙΑ!

ΣΦ Βέροιας "Θύρα 4"