ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1008 φορές

Διαμάντης: "Μαγκιές δεν περνάνε, το γήπεδο δεν θα ανοίξει"

Ο Στέργιος Διαμάντης, πρόεδρος της Βέροιας, εξήγησε μέσω του Metropolis 95.5 γιατί δεν μπορεί να διεξαχθεί στην Βέροια το παιχνίδι Απόλλων Πόντου - Διαγόρας, όπως όρισε η Super League 2.

«Θα εξηγήσουμε γιατί δεν δεχόμαστε να παίξει ο Απόλλων Πόντου στο γήπεδο μας. Είναι καθαρά θέμα με την διοργανώτρια αρχή. Εμείς μακάρι να βοηθούσαμε οποιαδήποτε ομάδα. Εγώ έφυγα την Τρίτη για την Αθήνα και στις 12 ήμουν στα γραφεία της διοργανώτριας. Δεν μου έγινε καμία ενημέρωση ότι υπάρχει το σκεπτικό να παίξει ο Απόλλωνας στο γήπεδο μας. Την ώρα που σηκωθήκαμε να φύγουμε είπε ο κ. Λεουτσάκος ότι την χρήση των γηπέδων την έχει η Super League 2 και πώς έχει την δυνατότητα να ορίσει παιχνίδια» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εγώ τον κοίταξα, αλλά δεν αναφέρθηκε σε εμένα, μίλησε γενικά. Το πρόβλημα το μεγάλο ήταν στο λεκανοπέδιο. Βγήκε, τελικά, το πρόγραμμα και είδαμε ότι παίζουμε Σάββατο, μπορεί να παίξουμε και Παρασκευή. Εμείς αγωνιστήκαμε με τα Χανιά στο Κύπελλο, αυτό ήταν το τελευταίο ματς, και μετά έγινε επανασπορά. Το γήπεδό μας έχει πρόβλημα, δεν μπορεί μέσα σε ένα 48ωρο να διεξαχθούν δύο παιχνίδια. Γιατί δεν σκέφτονται λίγο και την πλευρά της Βέροιας; Εμείς κάνουμε μία προσπάθεια και μαζεύουμε ευρώ ευρώ. Ρίξαμε από αυτά τα λεφτά για να δούμε ένα σωστό γήπεδο. Δεν έγινε σωστή δουλειά στην επανασπορά, γιατί να το καταστρέψουμε τελείως; Γιατί δεν ορίζουν τον αγώνα στο γήπεδο της Αριδαίας;

Εμείς υποτίθεται ότι είμαστε μία εταιρεία και πρέπει να βοηθιόμαστε, είπα στον κ. Λεουτσάκο. Μου λέει πάρε με σε μία ώρα. Παίρνω τον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα, τον κ. Σταμπουλή, του μιλάω. Του λέω «αν κρίνεις ότι μπορεί σε ένα 48ωρο να γίνουν δύο ματς μετά από βροχή, τότε μπείτε και παίξτε». Από πολιτισμένα που μιλούσαμε το γύρισε στο μάγκικο ο κ. Λεουτσάκος. Μαγκιές δεν περνάνε. Το πολύ πολύ να πάω σπίτι μου. Θα ήμασταν Ξάνθη μετά την εποχή Μπίκα. Το λέω γνωρίζοντας την ιστορία της Ξάνθης. Λυπάμαι πολύ, αλλά απειλές δεν δέχομαι. Το γήπεδο δεν θα ανοίξει.»