ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1186 φορές

Σοκ με Δεμηρτζόγλου στη ΒΕΡΟΙΑ!

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ, Κωστή Δεμηρτζόγλου!

Ο 28χρονος αριστερός μεσοεπιθετικός, υπέστη ρήξη χιαστών στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, με αποτέλεσμα να τεθεί για αρκετό χρονικό διάστημα νοκ άουτ από τις εκδηλώσεις της "Βασίλισσας".

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν ο Κατερινιώτης παίκτης θα μπει στο χειρουργείο, ή αν θα περάσει με αποθεραπεία τον σοβαρό αυτό τραυματισμό που υπέστη.

Στο ιατρικό δελτίο του Κώστα Ανυφαντάκη βρίσκονται δύο ακόμη ονόματα, αυτά των Μασούρα και Παπατζίκου, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Αντίθετα, ο Κατσούκης που ήταν εκτός αποστολής στο ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα, επέστρεψε στις προπονήσεις μιας και ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Από εκεί και πέρα, ο Στέλιος Μαραγκός αποθεραπεύτηκε πλήρως (δεν έπαιξε με την Καλλιθέα για προληπτικούς λόγους αν και ήταν στην αποστολή), ενώ και ο Μπαϊντού είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και αυτό που μένει είναι να επανέλθει και ψυχολογικά, μιας και έμεινε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Μετά το διήμερο ρεπό (Σάββατο και Κυριακή), η "Βασίλισσα" ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα (24/10) τις καθημερινές προπονήσεις, μέχρι το φιλικό της Κυριακής 30 Οκτωβρίου με την ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας (ώρα έναρξης 3μμ), που θα είναι και η "πρόβα τζενεράλε" ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.