ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η "Μουντιαλική" ομαδάρα της ΒΕΡΟΙΑΣ! (φωτο - βίντεο)

Μια από τις καλύτερες ομάδες της σύγχρονης ιστορίας της είχε η ΒΕΡΟΙΑ την σεζόν 1996-1997, όταν και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας.

Με πρόεδρο τον αείμνηστο Βασίλη Τσαμήτρο, προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη και έχοντας στο ρόστερ της παιχταράδες, όπως ο διεθνής με την άλλοτε Σοβιετική Ένωση, ο σπουδαίος Όλεγκ Προτάσοφ, οι επίσης "Μουντιαλικοί" Τάσος Μητρόπουλος και Γιώτης Τσαλουχίδης, ο Σέρβος Μίλοε Πέτκοβιτς, ο Ρουμάνος Στέφαν Στόικα και οι υπόλοιποι ικανότατοι ποδοσφαιριστές, η "Βασίλισσα του βορρά" έκανε μια αξιόλογη πορεία και κέρδισε όχι μόνο την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τα κολακευτικά λόγια όλων των φιλάθλων.

Για την συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο, το βιβλίο του αείμνηστου αθλητικογράφου Γιώργου Γαλανομάτη "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ", αναφέρει τα εξής:

Ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί, η πορεία της ΒΕΡΟΙΑΣ την περίοδο 1996-1997, αφού κατέλαβε μία θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρωταθλητής και με σημαντική διαφορά βαθμών αναδείχτηκε για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός, ενώ σαν έκπληξη πρώτου μεγέθους, θα πρέπει να θεωρείται ο υποβιβασμός για πρώτη φορά στην ιστορία του, του Άρη Θεσσαλονίκης στη Β’ εθνική.

Οι άλλες δυο ομάδες που τον «συνόδεψαν» στην κατηγορία αυτή ήταν οι ομάδες των γειτονικών πόλεων, Εδεσσαϊκός και Καστοριά.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΣΚΟΡΕΡ

29 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με τα χρώματα της «βασίλισσας» την περίοδο 96-97 στο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής. Πρώτος σε συμμετοχές ήταν ο Μίλοε Πέτκοβιτς, που έπαιξε στα 32 από τα 34 παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και είχε τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (2834’). Τον ακολούθησε ο Αλέκος Δέλλιος με 31 συμμετοχές, οι Στόικα, Προτάσοφ, Παγγούρας με 30 και οι Τσαλουχίδης, Μητρόπουλος, Τρούπκος με 29.

Πρώτος σκόρερ της ΒΕΡΟΙΑΣ αναδείχθηκε ο Θωμάς Τρούπκος με 7 τέρματα, ενώ τον ακολούθησαν οι Μητρόπουλος (6), Στόικα (5) και Προτάσοφ, Πέτκοβιτς (4).

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ (ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ")

1η αγωνιστική (8-9-96) ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ: 0-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωτηρόπουλος (Πειραιώς)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Παπίλιας (Πειραιά) – Σταυρακάκης (Λασιθίου)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΡΟΜΠΑΚΙΕΒΙΤΣ, Μπορμπόκης, Κυριαζής, Στολτίδης, ΛΑΓΩΝΙΔΗΣ, Παπαδόπουλος Γ. (46’ Μήλος), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Κωστής, Μιρτσέκης, Γιοβάνοβιτς, Σακελλαρίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, ΚΑΤΣΑΒΟΣ, ΜΑΛΛΟΥΣ, Τσουλουκίδης (46’ Παγγούρας), ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Στόϊκα, ΤΡΟΥΠΚΟΣ, Μητρόπουλος, Πέτκοβιτς, Προτάσοφ (86’ Τσιότρας).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στην πρώτη επανεμφάνισή της στη μεγάλη κατηγορία, μετά από οκτώ χρόνια, η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε με το «δεξί» στο νέο μαραθώνιο, και εκτός από το βαθμό της ισοπαλίας σε εκτός έδρας αγώνα, κέρδισε και τις καρδιές των 4.000 περίπου φιλάθλων που ήταν στο Καυταντζόγλειο (οι μισοί Βεροιώτες), και στο τέλος τη χειροκρότησαν. Το τελικό 0-0 θα λέγαμε χωρίς επιφύλαξη πως αδικεί τη «βασίλισσα του Βορρά» η οποία στα 75 πρώτα λεπτά είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ενώ πολλές φορές βρέθηκε σε θέση βολής για να πάρει και τη νίκη.


Ένα πλάνο από τους 2000 περίπου φιλάθλους της "Βασίλισσας" που έκαναν... κατάληψη στο Καυτανζόγλειο!

8η αγωνιστική (16-11-96) ΙΩΝΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ: 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 32’ Προτάσοφ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαχίτζιος (Θεσσαλονίκης)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Νταβέλαος (Θεσσαλονίκης), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ: Γιουργούσης, ΟΦΡΥΔΟΠΟΥΛΟΣ, Σταματής (79’ Φίλης), Παχατουρίδης, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Καπαγερίδης (46’Ότιτζι), Νταρακλίτσας, ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ, Μπρούστερ, Φρούσος, Καλύκας (55’ Μπέκος).

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, ΚΑΤΣΑΒΟΣ, ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ, Παγγούρας (89’ Τσιγιάννης), ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Στόϊκα, ΜΑΛΛΟΥΣ, Μητρόπουλος (88’ Αβραμίδης), Πέτκοβιτς (71’ Φασίδης), Προτάσοφ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μ’ ένα γκολ πραγματική .. ζωγραφιά η «βασίλισσα του Βορρά» πήρε σπουδαία νίκη στη Νίκαια από τον αήττητο εδώ και οκτώ μήνες, ΙΩΝΙΚΟ. Τα παλικάρια του Μάκη Κατσαβάκη με περίσσια λεβεντιά «άλωσαν» το απόρθητο φρούριο της Νίκαιας και τώρα βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία τους στην Α’ εθνική. Η νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας κρίνεται απόλυτα δίκαιη αφού και καλύτερο σύνολο παρουσίασε και εμφανώς καλύτερες μονάδες.


Ενα... κουβάρι οι Βεροιώτες πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη στην Αθήνα επί του Ιωνικού

9η αγωνιστική (23-11-96) ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟ: 0-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής (Καρδίτσα)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Θαλάσσης (Εύβοιας), Ρέντζης (Πειραιώς)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, ΚΑΤΣΑΒΟΣ, ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ, Παγγούρας (46’ Τρούπκος - 58’ Φασίδης), ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΣΤΌΪΚΑ, ΜΑΛΛΟΥΣ, Μητρόπουλος, Πέτκοβιτς, Προτάσοφ (92’ Κατσαβάκης).

ΠΑΟ: Βάντσικ, Αποστολάκης (64’ Μάρκος), ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ, Γεωργιάδης του Χ., ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, Μπορέλι, Καπουράνης (62’ Νασιόπουλος), ΒΑΖΕΧΑ, ΚΟΛΑ, Γεωργιάδης του Γ. (75’ Λυμπερόπουλος).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

«Όσο η ΒΕΡΟΙΑ θα αγωνίζεται με τέτοια δύναμη και πάθος, θα είναι ικανή να … κτυπήσει οποιοδήποτε αντίπαλο, είτε εντός, είτε εκτός έδρας….», είπε ο προπονητής της «βασίλισσας» Μάκης Κατσαβάκης. Κι αυτές οι λέξεις περιλαμβάνουν ακριβώς τα στοιχεία αλλά και τις δυνατότητες που είχε η ΒΕΡΟΙΑ στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Με ασταμάτητο τρέξιμο και κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία της μπάλας, κατέστησε όχι μόνο ακίνδυνο επιθετικά τον ΠΑΟ, αλλά έκανε τους 9.000 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο να πιστεύουν πως τη ΒΕΡΟΙΑ την «αδικεί» το τελικό αποτέλεσμα.

11η αγωνιστική (8-12-96) ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ: 0-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βέλλιος (Ξάνθης)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Νούσκας (Δράμας) – Γκρούτσης (Κορίνθου)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Κατσούρης, Καπετανόπουλος (67’ Χατζηζήσης), Ζαφειρίου, Αλεξίου (80’ Ντιμκόφκι), Τασιόπουλος, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, ΠΙΣ, Βρύζας, ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗΣ, Ζουμπούλης.

ΒΕΡΟΙΑ: ΔΕΛΛΙΟΣ, Κατσαβός, ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ, Παγγούρας, ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ, Τσαλουχίδης (53’ Τρούπκος), ΜΑΛΛΟΥΣ, Αβραμίδης, Μητρόπουλος, Πέτκοβιτς, Προτάσοφ (90’ Κουκουτσέλας).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το 0-0 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ είναι ένα αποτέλεσμα που δίνει μεγαλύτερη πίστη στη «βασίλισσα του Βορρά» να συνεχίσει αυτήν την εντυπωσιακή πορεία στην Α’ εθνική. Οι 7.000 περίπου φίλαθλοι, εκ των οποίων 500 φίλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ, είδαν το βεροιώτικο συγκρότημα να βάζει τη «σφραγίδα του» και στην Τούμπα, μ’ έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική κατάσταση. Η ΒΕΡΟΙΑ με πολύ καλή αλληλοκάλυψη σε συνδυασμό με την υψηλή αγωνιστικότητα, έκανε το δικό της… μπλόκο στον ΠΑΟΚ, έχοντας τον Αλέξη Δέλλιο σε τρομερή κατάσταση, «κατεβάζοντας, κυριολεκτικά, τα ρολά».


Το "μουντιαλικό" τρίο της "Βασίλισσας", οι Γιώτης Τσαλουχίδης, Όλεγκ Προτάσοφ και Τάσος Μητρόπουλος, πριν την έναρξη του αγώνα της Τούμπας.

12η αγωνιστική (16-12-96) ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: 26’ Μητρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μηντιούρης (Σερρών)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Κλάζογλου (Φλώρινας) – Κωστίδης (Θεσσαλονίκης)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, Κατσαβός (29’ Φασίδης - 57’ Αβραμίδης), ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ, ΠΑΓΓΟΥΡΑΣ, ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Στόϊκα, ΜΑΛΛΟΥΣ, Τρούπκος, Μητρόπουλος (70’ Κατσαβάκης), Προτάσοφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελευθερόπουλος, Βαρεσάνοβιτς, Καραταΐδης, Νταμπίζας, Σαμπανάτζοβιτς, Καρασαββίδης (46’ ΝΙΝΙΑΔΗΣ), Γεωργάτος (75’ Γκόνιας), Κακλαμάνος, Αλεξανδρής, Καραπιάλης (67’ Γιαννακόπουλος), ΤΖΩΡΤΖΕΒΙΤΣ.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είχε πάρει το μήνυμα πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν πίστεψε τις «φήμες» και .. πάτησε την μπανανόφλουδα. Για την ακρίβεια, πίστεψε ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έφευγε από τη Βέροια με το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά .. άλλαι αι βουλαί της «βασίλισσας του Βορρά». Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκης, απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, έχοντας στο πλάι της και την τύχη, όταν χρειάστηκε. Το τελικό 1-0 αδικεί τη ΒΕΡΟΙΑ του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της επανάληψης. Αξίζει να σημειωθεί πως το μοναδικό γκολ που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα πέτυχε ο πρώην ερυθρόλευκος Τάσος Μητρόπουλος με θαυμάσια κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τρούπκου αλλά δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε σε βάρος της παλιάς του ομάδας.


Ο "Ράμπο" Τάσος Μητρόπουλος έχει... καρφώσει την παλιά του αγάπη και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του

28η αγωνιστική (6-4-97) ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ: 1-2

ΣΚΟΡΕΡΣ: 44’ Τασιόπουλος (0-1), 45’ Τρούπκος (1-1), 70’ Καπετανόπουλος (1-2)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδάκος (Λακωνίας)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Χρονόπουλος (Μεσσηνίας) – Αντωνιάδης (Καβάλας)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Κωτσιόπουλος, ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ, Τσουλουκίδης, ΠΑΓΓΟΥΡΑΣ, Κουλακιώτης, Τσαλουχίδης, Στόϊκα (81’ Γιουρόπουλος), ΠΑΚΑΛΤΣΗΣ, Μητρόπουλος, Πέτκοβιτς, ΤΡΟΥΠΚΟΣ.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Σιδηρόπουλος (63’ Ζουμπούλης), Πίρβου (46’ Καπετανόπουλος), ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΔΑΣ, Ζαφειρίου, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ, Φραντζέσκος, ΒΡΥΖΑΣ, Μαραγκός, Ντιμκόφσκι (76’ Τσουρσουνίδης).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η τύχη γύρισε… διπλά την πλάτη της και πάλι στη ΒΕΡΟΙΑ. Όχι μόνο δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε αλλά, έχασε και τον αγώνα με .. δυο ευκαιρίες - όλες κι όλες - από τον ΠΑΟΚ με 2-1. Η προσέλευση του κόσμου που ξεπερνούσε τις 12.000 δε συνοδεύτηκε με νίκη για τη «βασίλισσα» του Βορρά, η οποία βρέθηκε μπροστά σ’ ένα μαχητικό όσο και αποφασιστικό ΠΑΟΚ οι παίκτες του οποίου τα έδωσαν όλα, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ καλό και απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι και η ισοπαλία θα ήταν το δικαιότερο αποτέλεσμα.


Κατακλύστηκε από 12.000 και πλέον φιλάθλους το Δημοτικό στάδιο της Βέροιας, στον αγώνα της "Βασίλισσας" με τον "Δικέφαλο".

30η αγωνιστική (21-4-97) ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΚ: 1-1

ΣΚΟΡΕΡΣ: 31’ Μητρόπουλος (1-0), 85’ Μανωλάς (1-1)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαχίτζιος (Θεσσαλονίκης)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Τζιμετάκης (Θεσσαλονίκης) – Τζιμοτούδης (Έβρου)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ (78’ Κατσαβάκης), Λαζάρου (61’ Τσιγιάννης), ΠΑΚΑΛΤΣΗΣ, ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ, Μαλλούς, Στόϊκα, Πέτκοβιτς, ΠΡΟΤΑΣΟΦ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (69’ Φασίδης), Τρούπκος.

ΑΕΚ: Ατματζίδης, ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ, Καραγιάννης, ΜΑΝΩΛΑΣ, ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, Μαχαιρίδης, Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Μαρτσέλο (58’ Μπατίστα), Κωστής (38’ Βλάχος), Νικολαΐδης.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι 8.000 περίπου φίλαθλοι που ήταν στο Εθνικό Στάδιο Βέροιας παρακολούθησαν έναν πολύ δυνατό αγώνα με αρκετές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες και κατά διαστήματα με όμορφες ενέργειες. Όμως οι φίλαθλοι ήταν μάρτυρες κι άλλων γεγονότων. Τη διαιτησία του Θεσσαλονικιού κ. Παπαχίτζιου ο οποίος με τα συνεχή φάουλ «έσπρωχνε» την ΑΕΚ στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και την ακατανόμαστη ενέργεια ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, του Βασίλη Μπορμπόκη, να κατεβάσει επιδεικτικά το σορτσάκι του προς τους φιλάθλους της «βασίλισσας», όταν η ομάδα του ισοφάρισε τον αγώνα, στο τελευταίο πεντάλεπτο.

33η αγωνιστική (18-5-97) ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΒΕΡΟΙΑ: 1-2

ΣΚΟΡΕΡΣ: 2’ Πέτκοβιτς (0-1), 32’ Τρούπκος (0-2 πέν.), 87’ Νόλης (1-2)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαχίντζιος (Θεσσαλονίκης)

ΕΠΟΠΤΕΣ: Ακριτίδης – Ποντίκης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μπούρκας, Τσαγγόπουλος, Βόλτσης (36’ Στασινόπουλος), Σαββίδης, Ντεμκας, ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ζαρογιάννης, ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ευδοκίμωφ (69’ Ζήσης), Νόλης, ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, Γιουρόπουλος (75’ Πουρσαϊτίδης), ΦΑΣΙΔΗΣ, Παγγούρας (69’ Τσιγιάννης), Μαλλούς, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Στόϊκα, ΠΑΚΑΛΤΣΗΣ, Προτάσοφ, ΠΕΤΚΟΒΙΤΣ, Τρούπκος (46’ Νίκολιτς).

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

«Και του … χρόνου μαζί, εκεί στην Α’ εθνική» φώναζαν οι 1000 και πλέον φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ, μετά το τελικό σφύριγμα του κ. Παπαχίτζιου στον αγώνα της Καστοριάς, όπου βρήκε τη «βασίλισσα του Βορρά» μεγάλη θριαμβεύτρια ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα. Η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ σαφέστατα επηρεασμένη από την κρισιμότητα του αγώνα, ο οποίος θα έκρινε τους κόπους μιας χρονιάς, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο επιφυλακτικά, με την πάροδο όμως του χρόνου ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν απόλυτα δίκαια στη νίκη.

 

Φωτο: Actionimages, "Εθνοσπορ", sportime, "Λαος", "Κερκίδα"