Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο φιλικά έδωσε η ομάδα Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ - Προσθήκη στο τεχνικό τιμ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 971 φορές

Δύο φιλικά έδωσε η ομάδα Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ - Προσθήκη στο τεχνικό τιμ

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ, τελειώνοντας την 5η εβδομάδα με βαρύ πρόγραμμα προπονήσεων. Οι "κυανέρυθροι" έδωσαν δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια.

Την Τετάρτη 21/9 αντιμετώπισαν την Βεργίνα, της οποίας επικράτησαν με το ευρύ σκορ 9-0. Η Βεροιώτικη ομάδα ξεκίνησε το ματς με τους εξής: Αδαμίδης, Χαβιαροπουλος, Χοχλιουρος, Καρασαριδης, Τάσο, Βασιλειάδης, Κετογλου, Φουγιας, Λαφαρας, Σουπιαδης, Φωτόπουλος., Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Τεγος Αθ., Τεγος Τρ., Τσανασιδης, Ματελοπουλος, Τσανακτσιδης, Δημητρουλακος, Τουφας, Γρατσιανος.

Την Παρασκευή 23/9 αγωνίστηκαν στο Λυκοστομο Πέλλας με την τοπική ομάδα, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 3-1 Έχοντας ένα κακό πρώτο ημίχρονο από την κούραση των προπονήσεων, η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ βρέθηκε να χάνει με 3-1 (το γκολ ο Λαφάρας με πέναλτι). Στην επανάληψη οι "κυανέρυθροι" έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν."Σύνθεση ΒΕΡΟΙΑΣ: Αδαμίδης, Καρασαριδης, Τάσο, Χαβιαροπουλος, Δημητρουλακος, Βασιλειάδης, Φουγιας, Κετογλου, Σουπιαδης, Φωτόπουλος, Λαφαρας. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Τέγος Τρ., Τέγος Αθ., Χοχλιουρος, Τσανασιδης, Τσανακτσιδης, Ματελοπουλος, Γρατσιανος.

Επίσης στο τεχνικό επιτελείο της Κ19 συνεργάτης του Τάσου Ανθυμιάδη θα είναι μετά τον Χρήστο Ζαρογιαννη και ο Ραφαήλ Μπαντής, ο οποίος ήρθε από την Κέρκυρα και από την Ακαδημία του Σφακιανάκη, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B'.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS