Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ισόπαλη η ΒΕΡΟΙΑ στο φιλικό με την δυνατή Νίκη Βόλου
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1838 φορές

Ισόπαλη η ΒΕΡΟΙΑ στο φιλικό με την δυνατή Νίκη Βόλου

Ισόπαλο 1-1 έληξε το δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ το απόγευμα της Κυριακής (11/9) στο γήπεδο Νεάπολης Βόλου, κόντρα στην τοπική Νίκη.

Οι "κυανέρυθροι", παίζοντας κόντρα σε μια ομάδα που παρουσιάζεται από τα φετινά φαβορί της SL2, έδειξαν σε γενικές γραμμές το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαν καλύτερη ανάπτυξη και ήταν περισσότερο επικίνδυνοι, πετυχαίνοντας λίγο πριν το φινάλε το γκολ της ισοφάρισης.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, με καλή κυκλοφορία και πίεση ψηλά στο γήπεδο, οδηγώντας σε κάποια λάθη του Βεροιώτες και μη επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν σωστά.

Το σκορ άνοιξε στο 13' η Νίκη με τον Κάσσο, ενώ η "Βασίλισσα" ισοφάρισε στο 85' με τον Ιωάννου, έπειτα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2' Δυνατό σουτ του Μιράντα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ιωαννίδη.

4' Ο Μπουκουβάλας προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο Μπάγιτς έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα.

8' Ο Ροχάνο πίεσε τον Στίκα, έκλεψε τη μπάλα αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

12' Σουτ του Κάσσου από καλή θέση, η μπάλα "σταμάτησε" στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιωαννίδη.

13' Μπαλιά του Κυριακίδη για τον Κάσσο ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη, γράφοντας το 1-0.

30' Ωραία κάθετη μπαλιά του Κάσσου για τον Γαβριηλίδη, ο Ιωαννίδης απέκρουσε σωτήρια.

33' Ο Μιράντα λίγο μπροστά από το κέντρο προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Ιωαννίδη αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

40' Καλό σουτ του Γαβριηλίδη, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ιωαννίδη.

53' Διαδοχικά σουτ του Μπουκουβάλα από καλή θέση, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλους αμυντικούς και απομακρύνθηκε.

60' Σουτ του Ολαϊζόλα μέσα από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος έδιωξε με εντυπωσιακή απόκρουση!

65' Κοντινό σουτ του Ροχάνο, ο Παπαδόπουλος είπε και πάλι "όχι".

71' Σουτ του Μπουκουβάλα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ.

85' Ο Ιωάννου με όμορφη κεφαλιά, έπειτα από ωραίο "ένα - δύο" των Κατσούκη - Δεμηρτζόγλου και σέντρα του τελευταίου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νίκης ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς (46’ Μπουργάνης), Δημητρίου (46’ Αναστασίου), Τοπαλίδης (46’ Μορέιρα), Δεληζήσης (46’ Γρομητσάρης), Ανδρέου (66’ Λογαράς), Κυριακίδης (46’ Κριμιτζάς), Παναγιωτίδης (66’ Μπάλας), Γαβριηλίδης (46’ Μέτσε), Κάσσος (75’ Τόγιας), Μιράντα (46’ Ολαϊθόλα), Ροχάνο (66’ Τζιώρας).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Ιωαννίδης (57' Παπαδόπουλος), Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Στίκας (77' Σταμπολίδης), Μπούζας, Μασούρας (52' Μπλέτσας), Μπουκουβάλας, Μπουόλι (67' Ιωάννου), Ορφανίδης (57' Κατσούκης), Μπελεβώνης (62' Δεμηρτζόγλου).

φωτο: nikivoloufc instagram

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS