Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 752 φορές

Δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει σήμερα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία θα παρευρεθεί σύσσωμη (διοίκηση προπονητικό τιμ και παίκτες), στην βραδιά αλληλεγγύης, στήριξης και αγάπης αφιερωμένη στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «Τα παιδιά της άνοιξης», με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Νίκο Κουρκούλη, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς.

Η Βεροιώτικη ΠΑΕ, πήρε αυτή την πρωτοβουλία, να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Δ.Σ. του συλλόγου, για την ανέγερση του νέου Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα, και καλεί τους φίλους της, να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση, που θα γίνει σήμερα Τετάρτη 7/9, στο γήπεδο της Πατρίδας, με ώρα προσέλευσης στις 21:00, και τιμή εισιτηρίου10 ευρώ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb