Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλικό με Μακεδονικό σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 833 φορές

Φιλικό με Μακεδονικό σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ

Ένα ακόμη φιλικό παιχνιδι δινει σημερα Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑ, η οποια στο Δημοτικό Στάδιο αντιμετωπίζει το νεοφώτιστο στην SL2 Μακεδονικό.

Ο προπονητής της "Βασίλισσας" θα έχει και πάλι στην διάθεση του όλους τους παίκτες και περιμένει να δει από αυτούς περισσότερα πράγματα σε σχέση με τα τελευταία φιλικά. Ο χρόνος βέβαια είναι ο καλύτερος σύμμαχος,  αφού πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ομάδα που θέλει υπομονή για να μονταριστεί και να φτασει στο σημείο που όλοι επιθυμούν. 

Σημειώνεται ότι η είσοδος για τους φιλάθλους στο σημερινο ματς θα κοστίζει 5 ευρώ (ως οικονομική ενίσχυση), ενώ δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η είσοδος από την θύρα 2 (επίσημα) αφορά μόνο τους κατόχους των διαρκείας VIP. Οι κάτοχοι των διαρκείας των 150 και 100 ευρώ, καθώς και όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήριο, θα εισέλθουν στις κερκίδες από την θύρα 3.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb