Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με Καλλιθέα την Κυριακή τα αποκαλυπτήρια της "Βασίλισσας" στους φιλάθλους της
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1271 φορές

Με Καλλιθέα την Κυριακή τα αποκαλυπτήρια της "Βασίλισσας" στους φιλάθλους της

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, δίνει την Κυριακή 21/8 (18:00) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αντιμετωπίζει στο Δημοτικό στάδιο της πόλης την δυνατή Καλλιθέα, που τερμάτισε 2η την περασμένη σεζόν στο νότιο όμιλο της SL2.

Οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη θα έχουν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" μετά από 3 εβδομάδες προπονήσεων, με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό να τεστάρει... επί τάπητος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, δοκιμάζοντας σχήματα αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από... το μικροσκόπιό του.

Οι φίλοι της "Βασίλισσας" από την πλευρά τους, θα μπορέσουν να δουν τα νέα αποκτήματα της ομάδας τους, αλλά και την "παλιά φουρνιά", βγάζοντας τα πρώτα συμπεράσματα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Η γενική είσοδος θα γίνει από την θύρα 2 (επίσημα) ενώ το εισιτήριο θα κοστίζει 5 ευρώ (ως οικονομική ενίσχυση). Όσοι ήδη έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας, θα εισέλθουν δωρεάν στις κερκίδες, κάτι που θα ισχύει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΦΙΛΙΚΑ

24/08 με Εθνική Ελπίδων (εντός)

27/08 με Σβορώνο (εντός)

31/08 με ΠΑΟΚ Β' (εκτός)

04/09 με Μακεδονικό (εντός)

11/09 με Νίκη Βόλου (εκτός)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS