Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε εξέλιξη τα μεταγραφικά της ΒΕΡΟΙΑΣ - Ποιοι παίκτες "προβάρουν" τα κυανέρυθρα
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2084 φορές

Σε εξέλιξη τα μεταγραφικά της ΒΕΡΟΙΑΣ - Ποιοι παίκτες "προβάρουν" τα κυανέρυθρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεταγραφικό πλάνο στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ρίχνουν το βάρος κυρίως στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

Οι "κυανέρυθροι" είναι σε συζητήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Αντώνη Καπνίδη, προκειμένου να υπάρξει νέα συμφωνία και ο έμπειρος επιθετικός που μιλαει και με ομαδα της Κύπρου, να παραμείνει στην "Βασίλισσα" και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ψηλά στην λίστα βρίσκονται τα ονόματα του 26χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μάνιου που έπαιξε τελευταία σε Αναγέννηση Καρδίτσας και Αλμωπό Αριδαίας, όπως και του 26χρονου Βεροιώτη μεσοεπιθετικού Βασίλη Φασίδη που ανήκει στον ΠΑΟΚ και έχει παραστάσεις από την SL1 με την φανέλα της Ξάνθης. Ακομα, υπάρχει ενδιαφέρον για τον 21χρονο Νιγηριανό επιθετικό Αλί Μπαμπά που αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, η ΒΕΡΟΙΑ συμφώνησε σε όλα με τον 24χρονο κεντρικό χαφ Αλέξανδρο Μασούρα και μένουν τα διαδικαστικά για να ενταχτεί στο "κυανέρυθρο" ρόστερ, ενώ αντίθετα δεν φαίνεται να προχωράει η περίπτωση του 22χρονου επιθετικού Χρήστου Σέχου του Αιγάλεω.

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση της παραχώρησης ως δανεικού του νεαρού Τασιόπουλου στη Νάουσα, φαίνεται πως υπάρχει αλλαγή πλεύσης και ο 18χρονος αμυντικός θα παραμείνει στην "Βασίλισσα", παίρνοντας μια ευκαιρία για να δείξει την αξία του και πιστεύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τη νέα περίοδο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS