Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φοφανά τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 594 φορές

Φοφανά τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι από σήμερα ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Μανσούρ Φοφανά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μάλιστα την Τετάρτη (10/08) έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των Ιωαννίνων, προτού ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου ακραίου Μοχάμεντ Μανσούρ Φοφανά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Φοφανά έχει γεννηθεί στις 10 Ιουλίου του 2002 στην Ακτή Ελεφαντοστού και ξεκίνησε την καριέρα του από την ιταλική Κανάρα πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2021 στην Βέροια. Με την ομάδα της Ημαθίας ξεχώρισε έχοντας σε 32 συμμετοχές, 6 γκολ και μία ασίστ.

Σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μανσούρ Φοφανά έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ μέλος μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλο το επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και αυτό που υπόσχομαι είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσουμε. Πάμε Π.Α.Σ.!»

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS