ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1578 φορές

«Κυανέρυθρος» και με τη… βούλα ο Κάμπορα, κλείνει και ο Ιμπαγάσα!!

Στα «κυανέρυθρα» ντύθηκε και επίσημα ο Χαβιέ Κάμπορα!

Ο πρώην παίκτης του Άρη, που βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και μάλιστα έδωσε το παρών στο Πανθεσσαλικό στάδιο για να δει από κοντά τη νέα του ομάδα στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και αφού συμφώνησε σε όλα με το νέο πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη, ανακοινώθηκε στη συνέχεια από τη «Βασίλισσα» για τον επόμενο χρόνο.

Ο 34χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με την φανέλα της Ολ Μπόις, ενώ παλαιότερα έπαιξε στις Ρασίνγκ Κλουμπ, Ουρακάν και Κόλο Κόλο.

Η ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή Javier Edgardo Campora. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:" Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ευχαριστώ πολύ τη ΒΕΡΟΙΑ για την ευκαιρία που μου δίνει. Την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν οι άνθρωποι της ομάδας θα την ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο προσθέτοντας την εμπειρία μου για να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται". Javier επέλεξε να αγωνίζεται με το No 9».

Ο Κάμπορα θα κάνει το απόγευμα (7μμ) την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι Βεροιώτες έχουν πάρει το "ΟΚ" από τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ή το αργότερο μέχρι αύριο!

Η νέα διοίκηση της «Βασίλισσας» προσπαθεί να κάνει ένα ακόμη «μπαμ» με την απόκτηση του 32χρονου πρώην επιθετικού του Ατρομήτου, Δημήτρη Παπαδόπουλου αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη καθώς ο παίκτης εξετάζει κι άλλες προτάσεις που του έχουν γίνει από αρκετές ακόμη ομάδες.