Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με γοργούς ρυθμούς συμπληρώνει το ρόστερ της η "Βασίλισσα"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2344 φορές

Με γοργούς ρυθμούς συμπληρώνει το ρόστερ της η "Βασίλισσα"

Στην συμπλήρωση του έμψυχου δυναμικού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, προχωράει με γοργούς ρυθμούς η ΒΕΡΟΙΑ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεργασία με το νέο προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, έχουν ήδη κάνει κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, το οποίο θα αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές και αυτή τη στιγμή έχει καλυφθεί περίπου το 60%.

Μέχρι τώρα λοιπόν, στο δυναμικό της «Βασίλισσας» βρίσκονται οι Μουχάλης, Τασιόπουλος, Περδίκης, Ισαακίδης, Φοφανά, Βάντσης που είχαν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, οι Μαραγκός, Μπλέτσας, Ορφανίδης, Παπαχρήστος που συμφώνησαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους και οι νεοαποκτηθέντες Πάρης Ντουμάνης, Αλέξης Παπατζίκος.

Επίσης, οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με άλλους δύο ποδοσφαιριστές, τον 26χρονο στόπερ Απόστολο Στίκα και τον 22χρονο μέσο Δημήτρη Θωμαΐδη, οι οποίοι αγωνίζονταν στην Καβάλα.

Τέλος, σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με δύο ακόμη Βεροιώτες παίκτες, τον 21χρονο γκολκίπερ Θόδωρο Βενετικίδη και τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Φασίδη.

Να σημειωθεί ότι στο ρόστερ ανήκει και ο Ίσμαελ Μπαϊντού, ωστόσο το ακριβό συμβόλαιό του θα λυθεί, καθώς ο παίκτης συνεχίζει να είναι τραυματίας, ενώ επιστρέφουν από τον δανεισμό τους στα Τρίκαλα Ημαθίας οι Περτσιούνης και Βασίλτσης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS