Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστρέφει στην "Βασίλισσα" ο Αλέκος Δέλλιος;
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1455 φορές

Επιστρέφει στην "Βασίλισσα" ο Αλέκος Δέλλιος;

Η παλιά δόξα της Βέροιας, ο Αριδαιώτης παλαίμαχος τερματοφύλακας, Αλέκος Δέλλιος, που πρόσφερε πολλά στην ιστορική ομάδα της Ημαθίας, είναι πιθανό να γυρίσει στο επιτελείο, αναλαμβάνοντας το ρόλο του σκάουτερ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Ο Δέλλιος έχει άριστες σχέσεις με αρκετά στελέχη στη “Βασίλισσα” του Βορρά και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, γνωρίζοντας καλά... τι εστί Βέροια, κάτι σημαντικό σε μια δύσκολη και μεταβατική σεζόν, όπως είναι πολύτιμη η αξιοποίηση παλαιμάχων (όπως συνέβη πέρυσι με Τσαλουχίδη, Τρούπκο, Ματζιαρίδη, αλλά και τον Βεργώνη που συνεχίζει πλέον στη Λάρισα).

Ο Αλέκος Δέλλιος στην καριέρα του εκτός από τους Βεροιώτες έπαιξε με επιτυχία και στον Άρη, έχοντας και ευρωπαϊκές παρουσίες (ακόμα σε Πόντιους Βέροιας, ΠΑΟΝΕ και Νίκη Πολυγύρου).

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb