Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι - Ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2496 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι - Ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει

Ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς ξεκίνησε ήδη στην "Βασίλισσα του βορρά" και ήδη αρκετά οργανωτικά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με την έλευση στη Βέροια (πιθανότατα αύριο) του νέου προπονητή που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης (έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Ξάνθη, Καβάλα, Δόξα Δράμας, Ιωνικό, Πανθρακικό), αλλά και του γενικού δ/ντη Γιώτη Τσαλουχίδη που σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει στην ομάδα (όπως και ο γενικός αρχηγός Θωμάς Τρούπκος), θα μπει στη σειρά και το αγωνιστικό κομμάτι, με πρωταρχικό θέμα την ενίσχυση του ρόστερ, το οποίο έχει αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό, έπειτα από την αποχώρηση αρκετών "πρωτοκλασάτων" παικτών.

Υπάρχουν αρκετές προτάσεις στην ΠΑΕ για ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να αγωνιστούν στην "Βασίλισσα", ενώ ήδη αποκτήθηκε ο Αλέξης Παπατζίκος.

Όσον αφορά τους παίκτες του περσινού έμψυχου δυναμικού, των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει, μετά τον Γιώργο Μπλέτσα είναι πιθανό να συνεχίσουν στην ομάδα και οι Μαραγκός, Παπαχρήστος, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Ορφανίδης, με τους οποίους θα γίνει επαφή μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, όσον αφορά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Βεργώνη, κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν ότι δεν του έγινε κάποια πρόταση, αλλά θα μιλούσαν μέσα στις επόμενες μέρες για το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους, όμως ο πρώην ποδοσφαιριστής της "Βασίλισσας" είχε μια πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΛ που δεν θέλησε να ρισκάρει να την χάσει και τελικά "έκλεισε" στην ομάδα της Λάρισας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS