ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική ήττα 3-2 στο Βόλο με ανατροπή! (φωτο)

Άλλη μια φιλική ήττα γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία έχασε το απόγευμα της Κυριακής (10/08) στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου από την τοπική Νίκη με σκορ 3-2!

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο, αν και ξεκίνησε ιδανικά το ματς καθώς προηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0, δεν κατάφερε να πάρει ούτε καν την ισοπαλία προβληματίζοντας για μία ακόμη φορά τους φιλάθλους της!

Οι Βεροιώτες, όπως προαναφέραμε, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4’ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας στον χώρο του κέντρου, ο Μπεν έπαιξε ωραία το ένα – δύο με τον Παυλίδη, ο τελευταίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα οι «κυανέρυθροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπαργκάν, ο οποίος βγήκε μόνος με τον Ταϊρη και τον πλάσαρε κάτω από τα πόδια, γράφοντας το 0-2!

Η «Βασίλισσα» συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ρυθμού χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, φτάνοντας μάλιστα δύο φορές κοντά στο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο.

Συγκεκριμένα, στο 35’ ο Παυλίδης έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ αλλά ο γκολκίπερ της Νίκης απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ και ένα λεπτό αργότερα ο Όστοϊτς σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων!

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους οι Βολιώτες αντέδρασαν και όχι μόνο κατάφεραν να μειώσουν το σκορ αλλά και να ισοφαρίσουν!

Στο 42’ ο Βέλγος αμυντικός Ιβενς μετά από κόρνερ του Μουζακίτη έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Τζινάρ γράφοντας το 1-2, ενώ στο 45’ οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με αυτογκόλ που πέτυχε με το κεφάλι ο Αμαραντίδης, έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε και πάλι ο Μουζακίτης!

Στην επανάληψη οι Βολιώτες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και στο 58’ έκαναν τη μεγάλη ανατροπή, με ένα ασύλληπτο σουτ του Ροτζέριο Μάρτινς (3-2)!

Στην συνέχεια ο Χοσέ Γκρανέρο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές (οι γηπεδούχοι είχαν αλλάξει ήδη κάποιους παίκτες), με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έφταναν πιο εύκολα στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που στο 75’ έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όταν ο Ροτζέριο ανέκοψε την τελευταία στιγμή τον Βεργώνη που ήταν έτοιμος να σουτάρει από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε και πάλι στους Βεροιώτες όταν στο 88’ το απευθείας φάουλ του Μπεν κατέληξε λίγο άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κρητικός, με βοηθούς τους Τσιγγινέ, Πετρόπουλο και 4ο τον Ρούση.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταϊρης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Αργύρης (63' Καρασαλίδης), Αναστασόπουλος (34' Μέτσε), Κυζιρίδης (34' Ροτζέριο), Κορέρα (46' Νικλητσιώτης), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (88' Τσουκάνης), Σκούρτης (63' Σταμπολζίεφ).

ΒΕΡΟΙΑ: Τζινάρ (46’ Καντιμοίρης), Μαλόν (60’ Κατσούλης), Αμαραντίδης (60’ Τσιάμης), Καταλά (60’ Καλί), Βέρτζος, Όστοϊτς (78’ Παπαδόπουλος), Παυλίδης (60’ Βεργώνης), Σέντρικ (66’ Ντόγος), Καλτσάς (60’ Εσπάρθα), Μπαργκάν (60’ Χάσελμπαϊνκ), Μπεν.

* Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 700 φίλαθλοι.