ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2275 φορές

Επίθεση… φωτιά δημιουργεί η «Βασίλισσα»!! (video)

Μετά την συμφωνία με τον γνωστό στους Έλληνες φιλάθλους από το επιτυχημένο πέρασμά του από τον Άρη, τον 34χρονο πλέον Χαβιέ Κάμπορα, η «Βασίλισσα του βορρά» έχει δώσει τα χέρια με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην γραμμή κρούσης!

Ο λόγος για τον 25χρονο Σαμίρ Μπενμεζιάν και τον 22χρονο Νικολάο Ντουμίτρου, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τους «κυανέρυθρους» και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αφιχθούν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια.

Ο Γαλλομαροκινός Μπενμεζιάν είναι γεννημένος στις 1/12/88, έχει ύψος 1,88 μέτρα και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Την σεζόν που μας πέρασε έπαιξε στην Γαλλία φορώντας την φανέλα της Νιμ (34 συμ. / 13 γκολ), ενώ παλαιότερα πέρασε με επιτυχία από τις Ιζέ Ποντ ντι Γκραντ (22 συμ. / 15 γκολ) και Λε Ποντέ (86 συμ./ 44 γκολ).

Ο Ιταλοσουηδός Ντουμίτρου είναι γεννημένος στις 12/10/1991, έχει ύψος 1,84 μέτρα και αγωνίζεται τόσο στην αριστερή πλευρά της επίθεσης όσο και σαν δεύτερος φορ. Ανήκει στην φημισμένη Νάπολι και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Ιταλούς, οι οποίοι από το 2010 και μετά τον «δάνειζαν» σε ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας της Ιταλίας, όπως η Έμπολι (25 συμ. / 4 γκολ), η Τερνάνα (15 συμ. / 1 γκολ), η Τσιταντέλα (18 συμ. / 1 γκολ) και η Ρετζίνα (8 συμ. / 2 γκολ). Να σημειωθεί ότι ο Ντουμίτρου έχει αρκετές συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες Κ20 και Κ19 της Ιταλίας.

Ωστόσο, η νέα διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη δεν φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει εδώ καθώς έχει σκοπό να φέρει στην ομάδα και ένα μεγάλο όνομα από την Ελληνική αγορά! Πρόκειται για παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ της Σούπερ Λιγκ, με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη!

Όσον αφορά την υπόθεση του Αριέλ Ιμπαγάσα, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε καλό δρόμο παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος πρώην μέσος του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε εδώ και λίγες μέρες στην προετοιμασία του Πανιωνίου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σήμερα Κυριακή (10/08) αναμένεται να αφιχθεί στην Ελλάδα ο Χαβιέ Κάμπορα για να επισημοποιήσει την συνεργασία του με τους Βεροιώτες, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα φτάσει ο έτερος Αργεντινός, Ρομπέρτο Μπατιόν.