ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1796 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Βγαίνουν τα διαρκείας - Στη Nova το φιλικό με Νίκη Βόλου!

Το τέταρτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας της δίνει το απόγευμα της Κυριακής (10/08, 19:00) η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία πηγαίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου για να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη στην Σούπερ Λιγκ, Νίκη.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Χοσέ Γκρανέρο, που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, περιμένει να δει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τους παίκτες του μιας και έχουμε ήδη μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα του Βόλου το ντεμπούτο του με την φανέλα της «Βασίλισσας» θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Ισπανός αμυντικός, Χοσέ Καταλά.

Ανακοίνωση της Νίκης Βόλου για το φιλικό

Μαγνητοσκοπημένος από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA θα μεταδοθεί ο Κυριακάτικος (10/08) φιλικός αγώνας της ΒΕΡΟΙΑΣ με τη Νίκη Βόλου και οι γηπεδούχοι ενημέρωσαν μέσω ανακοίνωσης πως απαγορεύεται ρητώς η βιντεοσκόπηση της αναμέτρησης.

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει πως ο αυριανός (10/8) φιλικός αγώνας με τη Βέροια, θα καλυφθεί τηλεοπτικά και θα μεταδοθεί στη συνέχεια μαγνητοσκοπημένος από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Ως εκ τούτου απαγορεύεται ρητώς η βιντεοσκόπηση της αναμέτρησης από οιονδήποτε θα βρίσκεται στο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου», αναφέρει η ανακοίνωση των «κυανόλευκων».

Επίσης έγινε γνωστό ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα τιμώνται στα 10 και 20 ευρώ.

Κυκλοφορούν τα διαρκείας!

Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα τεθούν σε κυκλοφορία, έστω και καθυστερημένα λόγω της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος, τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2014-2015.

Οι «κυανέρυθροι», με επίσημη ανακοίνωσή τους, θα κάνουν γνωστές τις τιμές των καρτών και τον τρόπο διάθεσής τους.

Με τα μεταγραφικά ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες ο κόσμος έχει "ζεσταθεί" για τα καλά και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα περίοδο!