Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χατζάρας: "Θα μπορούσε να ανέβει φέτος η ΒΕΡΟΙΑ αν έμενε η οικογένεια Μπίκα"
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 861 φορές

Χατζάρας: "Θα μπορούσε να ανέβει φέτος η ΒΕΡΟΙΑ αν έμενε η οικογένεια Μπίκα"

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Χατζάρας.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναφορικά με τα όσα περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος, τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, ενώ σημείωσε πως υπήρξαν στιγμές που ο ίδιος δεν μπορούσε να δει την ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5

Αρχικά για τη Βέροια, ανέφερε: «Η Βέροια έχει ζήσει και χειρότερες και καλύτερες καταστάσεις, αλλά είναι λυπηρό να φύγει η οικογένεια Μπίκα, γιατί αν είχε μείνει φέτος θα μπορούσε να ανέβει η ομάδα. Αν ασχοληθείς με μπάλα, θέλει να έχει αντοχές γιατί θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και για τα χτυπήματα, χρειάζεται να παλεύεις».

Για τον Άρη, σημείωσε: «Ο Άρης, έπρεπε να αλλάξει εδώ και καιρό το στυλ της ομάδας, με τους κοντούς στο κέντρο πήγε μέχρι ένα σημείο, τώρα χρειάζεται άλλα πράγματα. Ο Καμαρά θα μπορούσε να παίξει έξω από την περιοχή και ήθελε έναν άλλο επιθετικό και ήρθε ο Γκρέι που είναι καλύτερος επιθετικός από τον Αμπουμπακάρ, αλλά θα δείξει στο γήπεδο. Τώρα δημιουργεί ένα άλλο παιχνίδι, με πιο ψηλούς παίκτες και χρειάζεται ένα πιο ουσιαστικό παιχνίδι, γιατί παλαιότερα για να κάνει μία επίθεση ήθελε 50 πάσες, υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να δω τον Άρη»

Για να προσθέσει: «Δεν μπορεί να γίνει μέσα σε έναν μήνα ομάδα, χρειάζεται υπομονή. Οι ομάδες που κάνουν άμυναν, έχουν μέλλον, όπως τα Γιάννενα φέτος που έκαναν πολύ καλή άμυνα και ήταν μία έκπληξη. Φέτος θα κριθεί ο Μπούργος, ο οποίος θέλει να παίξει με 4-4-2 και οι τακτικές προσαρμόζονται ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές που έχεις στην ομάδα σου».

Ενώ για τα σκυλιά σημείωσε: «Από τότε που έχασα τον σκύλο μου, το μπουλντόκ μου την Αριάννα, φροντίζω τα αδέσποτα, κάθε ημέρα ταΐζω 20 σκυλιά, με ηρεμεί».

www.metrosport.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS