• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2496 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Τα δεδομένα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν

Το αβέβαιο μέλλον της "Βασίλισσας" είναι αυτό που προβληματίζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, είτε έχουν λήξει τα συμβόλαιά τους είτε όχι.

Και αν αυτούς που είναι «δεμένοι» με συμβόλαιο και τη νέα περίοδο (μόλις 9), τους έχει σίγουρους (;), τους υπόλοιπους που τα συμβόλαιά τους έληξαν, κάθε άλλο παρά μπορεί να τους υπολογίζει για τη νέα περίοδο, από την στιγμή που η διοίκηση Μπίκα τους ειδοποίησε μια μέρα πριν τη λήξη των συμβολαίων τους (30/6) ότι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες, ή αν θέλουν να περιμένουν τις εξελίξεις στην ομάδα και να μιλήσουν με τη νέα διοίκηση, αν και όποτε αυτή προκύψει.

Ποιός όμως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, βλέποντας τα όσα διαδραματίζονται στην "Βασίλισσα", θα περίμενε την ομάδα, χωρίς μάλιστα να έχει ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό της;

Ήδη στο στόχαστρο πολλών συλλόγων, ακόμη και της μεγάλης κατηγορίας, κυρίως όμως της SL2 που έχουν βάλει υψηλούς στόχους για τη νέα περίοδο, έχουν μπει πολλοί παίκτες των "κυανέρυθρων" (οι Οικονόμου και Μυστακίδης έκλεισαν στον Πανσερραϊκό).

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 19 παίκτες της «Βασίλισσας» έμειναν ελεύθεροι και εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα, ενώ εννέα είναι αυτοί που έχουν συμβόλαιο για περισσότερα χρόνια, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Πασάς που όμως έλαβε ειδική άδεια από την διοίκηση και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα.

Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω:

EMEINAN ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ:

Βελλίδης, Τσιμόπουλος, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Παπαχρήστος, Κάτσε, Μαραγκός, Μούργος, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Ορφανίδης, Πόζογλου, Μυστακίδης, Γιακουμάκης, Καπνίδης και οι δανεικοί Αντέμ, Κουάτενγκ.

ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ:

Μουχάλης, Πεταυράκης, Τασιόπουλος, Περδίκης, Γαβριηλίδης, Ισαακίδης, Φοφανά, Μπαϊντού, Βάντσης και Πασάς (έλαβε άδεια για συζητήσεις με άλλη ομάδα).

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ:

Βασίλτσης, Περτσιούνης.