ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1861 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ανακοινώθηκε ο Καταλά, έρχονται «μεταγραφάρες»!!

Σπουδαία μεταγραφική αντεπίθεση ετοιμάζει η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση αρκετών αξιόλογων ποδοσφαιριστών!

Η αρχή έγινε σήμερα με την ανακοίνωση της απόκτησης του Ισπανού αμυντικού Χοσέ Καταλά (φωτο), που όπως σας ενημερώσαμε βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και στην συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή Jose Manuel Catala Mazuecos. Ο Jose Manuel επέλεξε να αγωνίζεται με το No 4», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Το who is who του Καταλά

Ο Χοσέ Μανουέλ Καταλά Μαθουέκος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1985, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, αλλά και ως στόπερ και έχει ύψος 1,82 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βαλένθια, όμως δεν έφτασε ποτέ μέχρι την πρώτη ομάδα.

Το 2007 πήρε μεταγραφή στην Αλικάντε και δύο χρόνια αργότερα βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ. Το 2010 μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα των «υποβρυχίων» και το 2012 ακολούθησε η Μούρθια.

Πέρυσι το καλοκαίρι... ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά, καθώς μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού, απ' όπου έμεινε ελεύθερος λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Έρχονται... «βόμβες»!!

Μετά τον Χαβιέ Κάμπορα, για τον οποίο σας αναφέραμε σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για την απόκτηση αρκετών ακόμη σπουδαίων παικτών, κάτι μάλιστα που επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη.

Αναφερόμαστε στον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιώργο Αρβανιτίδη (ακόμα τυπικά δεν έχει απεμπλακεί από αυτήν), ο οποίος σε επικοινωνία που είχαμε μας αποκάλυψε ότι η ομάδα έχει «κλεισμένους» έξι ικανότατους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Γιώργος Αρβανιτίδης στο kerkidasport.gr:

«Όπως σας ανέφερε και ο προπονητής κος Γκρανέρο, η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Σας ενημερώνω πως ήδη έξι παίκτες, με τους οποίους είχαμε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα και είναι εγνωσμένης αξίας με «βαρύ» βιογραφικό, έχουν στείλει υπογεγραμμένα τα συμβόλαιά τους.

Πρόκειται για παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες, κυρίως της Λατινικής Αμερικής, της Γαλλίας και της Ιταλίας (Νάπολι), ενώ μέσα σε αυτούς βρίσκεται και το όνομα του Κάμπορα που γράφτηκε τις τελευταίες ώρες.

Επίσης ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κος Καρυπίδης έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με δύο μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών που έπαιζαν πέρσι στο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Εν αναμονή λοιπόν της μεταγραφικής αντεπίθεσης στην ιστορική "Βασίλισσα του βορρά"...