Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΒΕΡΟΙΑ: Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων - Μυθεύματα τα περί συζήτησης με προπονητές
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1659 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Εν αναμονή των διοικητικών εξελίξεων - Μυθεύματα τα περί συζήτησης με προπονητές

Από την απόφαση που θα πάρουν οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η οικογένεια Μπίκα, εξαρτάται το μέλλον της "Βασίλισσας του Βορρά".

Οπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, όλα τα ενδεχόμενα για το διοικητικό θέμα που προέκυψε στην ιστορική ομάδα, είναι ανοιχτά, μιας και υπάρχει έντονος προβληματισμός, ο οποίος προέρχεται από την απογοήτευση που νοιώθουν οι ιδιοκτήτες, από την κατάφορη αδικία από το σύστημα, αλλά και από τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος όπως έχουν καταλάβει από τα τέσσερα χρόνια παρουσίας σε αυτόν, δεν θέλει υγιείς επενδυτές και κάνει τα πάντα να τους "αποβάλει" από αυτόν.

Από το τελευταίο ραντεβού των κυανέρυθρων, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και τον άνθρωπο που "τρέχει" ουσιαστικά την ομάδα, τον Αχιλλέα Μπίκα, την περασμένη Δευτέρα (20/6) στο Ταγαροχώρι, μέχρι σήμερα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν διάφορα ρεπορτάζ, που προέρχονται από τον Πανελλήνιο τύπο, τα οποία φέρνουν προπονητές στην ΒΕΡΟΙΑ και παίκτες της να είναι στο στόχαστρο άλλων ομάδων.

Μπορεί το δεύτερο να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μιας και αρκετοί παίκτες της απέδειξαν ότι άνετα αγωνίζονται σε ομάδες της SL1, όμως σίγουρα δεν ισχύει η περίπτωση να μιλάει η διοίκηση με προπονητές, αφού όλοι στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, περιμένουν τους ιδιοκτήτες να ξεκαθαρίσουν την θέση τους, για το τι μέλει γενέσθαι με την τύχη της ΠΑΕ, εάν θα συνεχίσουν ή όχι στο τιμόνι της. Επομένως πρόκειται για... φαντασιώσεις ή για παιχνίδια μάναντζερ, που θέλουν να διαφημίσουν την πραμάτεια τους και η ΒΕΡΟΙΑ σαν δυναμική ομάδας, προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Τώρα όσον αφορά τις προθέσεις των ιδιοκτητών της Βεροιώτικης ΠΑΕ, για το αν θα συνεχίσουν στην ομάδα, πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται. Το χειρότερο, αυτό που όλοι απεύχονται στην Ημαθία, το να φύγουν και να μείνει η «Βασίλισσα» ακέφαλη. Φυσικά το καλό σενάριο, αυτό που όλοι εύχονται, να είναι η απογοήτευσή τους προσωρινή και να συνεχίσουν στο τιμόνι της, ενώ υπάρχει και το σενάριο να παραμείνουν, χαμηλώνοντας το μπάτζετ, κάτι που ίσως σημαίνει, ότι η ομάδα θα πορευθεί στο νέο πρωτάθλημα της SL2, χωρίς υψηλούς στόχους. Κάτι τέτοιο όμως δεν συγκεντρωνει πολλές πιθανότητες, γιατί όπως επεσήμανε ο δ/νων σύμβουλος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπίκας την περασμένη Δευτέρα στην συνάντησή του με τους παίκτες και τους προπονητές, αν η οικογένεια παραμείνει στην ομάδα, τότε αυτή θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Επειδή τα συμβολαια των περισσότερων παικτών λήγουν στις 30/6 και όσοι είναι να ανανεώσουν θα πρέπει να το ξέρουν, ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα.

Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση των ιδιοκτητών, που όλοι περιμένουν με αγωνία, αναμένεται να ανακοινωθεί, όπως άλλωστε γράψαμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας, το αργότερο εως τις αρχές της ερχομενης εβδομάδας.

Άλλωστε ο Αχιλλέας Μπίκας στην συνάντηση που προαναφέραμε, αναφερόμενος στο θέμα της παραμονής ή όχι της οικογένειας στα διοικητικά της ομάδας, τόνισε ότι αυτό είναι υπό σκέψη και ότι θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες και πως θα είναι οι πρώτοι που θα μάθουν την απόφασή τους, ώστε να κοιτάξουν και αυτοί το μέλλον τους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS