Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Oι δυο παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ που «γυάλισαν» στην Λαμία!
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1359 φορές

Oι δυο παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ που «γυάλισαν» στην Λαμία!

Αφού περάσουν λίγες μέρες για να… ηρεμήσουν, μετά τα δύο μπαράζ και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League, οι «κυανόλευκοι» θα ξεκινήσουν το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος θα είναι και όπως όλα δείχνουν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Super League, στις εκλογές της Παρασκευής (24/6), σηκώνει μανίκια.

Οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι αρκετές. Και συμπεριλαμβάνει και τον προπονητή. Ο Τζιανλούκα Φέστα, δεν θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν.

Ο Χουάν Φεράντο, εισήγηση Πίτι, ο οποίος ήταν το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ, είναι μια από τις πρώτες επιλογές για το πόστο του προπονητή την επόμενη σεζόν, όπως αποκάλυψε το Sportime.

Από κει και πέρα, θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα και στο ρόστερ της ομάδας. Δεν αποκλείεται να λυθούν και κάποια συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται.

Οι προσθήκες θα είναι επίσης αρκετές. Το Sportime αποκάλυψε την περίπτωση του πρώην αριστερού μπακ του ΟΦΗ, Νίκου Κοροβέση. Οι «κυανόλευκοι» θα ψαχτούν για αριστερό μπακ αφού ο Άνχελ Μαρτίνεθ φεύγει.

Παράλληλα εξετάζονται και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από Super League 2. Κατηγορία που παραδοσιακά κάνει κάποια «ψώνια» στις μεταγραφικές περιόδους η Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, από τα δύο μπαράζ με τη Βέροια ξεχώρισαν δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Έργκους Κάτσε και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο πρώτος αποκτήθηκε τον Γενάρη από την ΦΚ Παρτιζάνι, καταγράφοντας 19 συμμετοχές, με δύο γκολ και μια ασίστ.

Ο Γιακουμάκης έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια της Βέροιας, εκτός από εκείνο με τον Ολυμπιακό Βόλου. 36 συμμετοχές και οκτώ γκολ με την βασίλισσα της Ημαθίας. Aμφότεροι μένουν ελεύθεροι, την ώρα που η διοίκηση Μπίκα εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Βέροια!

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αρέσουν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έχουν δεχθεί μια ανεπίσημη κρούση από την ομάδα της Φθιώτιδας. To αν θα προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό, θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Πηγη: Sportime 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS