• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 408 φορές

Πλούσιες εμπειρίες για τα παιδιά των τμημάτων υποδομών της ΒΕΡΟΙΑΣ στο τουρνουά της Βουδαπέστης

Επέστρεψαν ενθουσιασμένοι και γεμάτοι εμπειρίες παίκτες και προπονητές του ΝΠΣ Βέροιας, από το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε από την ιστορική ομάδα της Ουγγαρίας την Ουιπεστ ,αφού αντιμετώπισαν τις καλύτερες ομάδες από όλη την Ευρώπη.

Άψογες εγκαταστάσεις και φιλοξενία από τους διοργανωτές που άφησαν έκπληκτικα όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κ16 του Αντώνη Παπατζίκου τερμάτισε στην 3η θέση και έχασε την ευκαιρία να παίξει στον τελικό εξ αιτίας της διαφοράς τερμάτων. Ενώ η ομα΄δα της Βέροιας κέρδισε με 5-0 τον αντίπαλο της αυτή ηττήθηκε με 10-0 στην συνέχεια.

Η Κ16 έπαιξε με την Barcelona academy την οποία κέρδισε με 0-2. Σκόρερ οι Λαφάρας και Χατζηπάντος. Στο άλλο παιχνίδι Kerkeluti fc - Veria fc 1-2 με σκόρερ τους Νικόπουλο και Αδαμίδη.

Στο παιχνίδι με την Brihje grasuplje (Πολωνίας) Veria fc -3-0 , με την Budakalez- VERIA FC 0-5 με σκόρερ τους Λαφάρα Σωτηριάδη Αδαμίδη, Βασιλακάκη και Τσιάμπα, τελευταίο παιχνίδι με την Oil dunajska Σλοβενίας ήττα με 3-=1 το γκολ της Βέροιας ο Λαφάρας.

Η σύνθεση(Κ16) της Βέροιας. (Αντώνης Παπατζίκος) Σουκιούρογλου, Καφτηράνης, Σαββίδης, Νικόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσιάμπας , Κετόγλου, Αδαμίδης, Βασιλακάκης,Χατζηπάντος , Λαφάρας.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι Πίτσης, Βήτος, Νανόπουλος, Αβετίδης, Παναγιωτίδης, Μούκας, Μπάμπαλος, Σωτηριάδης, και Παπαδόπουλος.

Τρεις ήττες για την Κ-12 και μία νίκη

Η ομάδα Κ-12 του Νίκου Γκόγκου που είχε πιο ισχυρούς αντίπαλους ηττήθηκε στα τρία παιχνίδια και κέρδισε με 1-2 στο τελευταίο

Hovded FC- VERIA FC 5-0, Dedrecen ( Πολωνίας) veria fc 3-0, και Ikarus -veria fc 1-2 με σκόρερ τους Δελαντώνη και Ευθυμιάδη.

η σύνθεση ( Νίκος Γκόγκος) Ιωαννίδης, Κουτσίδης, Δελαντώνης, Ευθυμιάδης, Ίντος, Στογιάννης. Γιάτσας, Χαλκίδης, Τσιλώνης, Χαμουριάδης, Νικολαί8δης. επίσης αγωνίστηκαν και οι Δήμου, Οικονομίδης, Καραγκιοζόπουλος, Συμεωνίδης, Βασιλειάδης και Μούρνος.

Δηλώσεις Τάσου Ανθυμιάδη.

Ο Τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του ΝΠΣ Βέροιας που ήταν αρχηγός αποστολής στην Ουγγαρία Τάσος Ανθυμιάδης δήλωσε

" Νομίζω ότι όλα τα παιδιά είναι ευχαριστημένα από τις εμπειρίες που αποκόμισαν στο πρώτο εκτός Ελλάδος τουρνουά , αφού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απίθανες εγκαταστάσεις να γνωρίσουν φίλους από πολλές ξένες χώρες, και φυσικά να χαρούν το παιχνίδι .

Στο τουρνουά αυτό μετείχαν αρκετές καλές ομάδες με την Μπαρτσελόνα Βουδαπέστης την οποία κερδίσαμε αλλά και ομάδες από την Πολωνία, Τσεχία , Ρουμανίας κ.α. Το ταξίδι αυτό θα βοηθήσει τα ίδια τα παιδιά να μείνουν μόνοι και αρκετά μακριά από την Βέροια, κάτι για το οποίο πρέπει να συνηθίσουν στην πορεία της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Υπάρχει πρόσκληση για το ερχόμενο Πάσχα στην Ιταλία την περιοχή της Βενετίας σε ένα τουρνουά που διεξάγεται από το 1990

Εκεί που μείναμε όλοι με το στόμα ανοικτό ήταν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου της Φερεσβάρος που φέρει το όνομα του μεγάλο Ούγγρου ποδοσφαιριστή Φέρεντς Πουσκας."