Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όλα ανοιχτά για το μέλλον της "Βασίλισσας" - Μίλησε στους παίκτες ο Αχιλλέας Μπίκας
  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 3249 φορές

Όλα ανοιχτά για το μέλλον της "Βασίλισσας" - Μίλησε στους παίκτες ο Αχιλλέας Μπίκας

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για το διοικητικό θέμα που προέκυψε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μιας και υπάρχει έντονος προβληματισμός στην οικογένεια Μπίκα για το αν θα συνεχίσει να έχει τα ηνία της "Βασίλισσας του βορρά", απογοητευμένη από τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ένα θέμα που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στον φίλαθλο κόσμο, που ανησυχεί για το μέλλον της ιστορικής ομάδας.

Η μη άνοδος της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, παρότι κατέκτησε το πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της SL2, ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, αφού και στα τέσσερα χρόνια της θητείας τους στα διοικητικά της Βεροιώτικης ΠΑΕ, η ομάδα αδικείται κατάφορα από το σύστημα:

Α) Την περίοδο 2018-2019 η ΒΕΡΟΙΑ αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική και κατέκτησε την άνοδο για τη Β’. Πάραυτα, η αναδιάρθρωση ανέτρεψε κάθε σχεδιασμό με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία (Football League).

Β) Την επόμενη χρονιά 2019-2020, αγωνίστηκε στη Football League διεκδικώντας την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία, όμως το πρωτάθλημα διακόπηκε και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Γ) Το 2020-2021 αγωνίστηκε στη Football League, κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη SL2 αλλά αποφασίστηκε αναδιάρθρωση που χάρισε την άνοδο σχεδόν σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας, ακόμα και σε αυτές που είχαν αγωνιστικά υποβιβαστεί!

Δ) Τη φετινή περίοδο 2021-2022 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της SL2 (Α’ Όμιλος), το οποίο μάλιστα κατέκτησε και αντί να ενταχθεί στη SUPER LEAGUE, αποφασίστηκε να διεκδικήσει την άνοδο μέσω της δυνατότητας διεξαγωγής δύο γύρων μπαράζ…

Αυτές οι αδικίες, ωστόσο, θα πρέπει να τους πεισμώσουν και όχι να τους απογοητεύσουν, ώστε να μην πάει "στράφι" ότι εξαιρετικό έχουν χτίσει μέχρι σήμερα στην "Βασίλισσα". Με υπομονή είναι σίγουρο ότι η ομάδα όχι μόνο θα βρεθεί πολύ σύντομα στα μεγάλα σαλόνια αλλά θα μεγαλουργήσει, κάνοντας περήφανους τους φιλάθλους της (που αγωνιούν για την επόμενη μέρα), την πόλη της Βέροιας αλλά και ολόκληρο το νομό Ημαθίας!

Μίλησε στους παίκτες ο Αχιλλέας Μπίκας

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ο άνθρωπος που "τρέχει" ουσιαστικά την ομάδα, Αχιλλέας Μπίκας, βρέθηκε την Δευτέρα (20/6) στο Ταγαροχώρι, στην τελευταία φετινή συγκέντρωση των "κυανέρυθρων", όπου αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για την φετινή τους πορεία, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως τόνισε ο νεαρός παράγοντας, το θέμα της παραμονής της οικογένειας Μπίκα στα διοικητικά της ομάδας είναι υπό σκέψη και θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, το αργότερο έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα ενημερωθούν και οι παίκτες για τις οριστικές αποφάσεις, ώστε να κοιτάξουν και αυτοί το μέλλον τους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS