ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2448 φορές

Τι περιμένει ο κόσμος της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον Θόδωρο Καρυπίδη

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΣΤΟ KERKIDASPORT.GR ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ... 

Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται, όχι μόνο στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Ημαθίας αλλά και σε αυτήν της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Κάποια από αυτά θέλουν τον Γιώργο Αρβανιτίδη να είναι πίσω από τον Θόδωρο Καρυπίδη, κάποια άλλα λένε ότι παράγοντες εκτός Ημαθίας βρίσκονται πίσω από το νέο πρόεδρο της Βεροιώτικης ΠΑΕ, ενώ το πιο ακραίο από αυτά γράφτηκε σήμερα σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και «μεταφράζει» την αποχώρηση Αρβανιτίδη και την πιθανή ενασχόλησή του με τον Άρη, σαν μία κίνηση με απώτερο σκοπό να πάρουν οι «κιτρινόμαυροι» τον ΑΦΜ της ΒΕΡΟΙΑΣ και να παίξουν στην θέση της τη νέα περίοδο στην Σούπερ Λιγκ!!

Το kerkidasport.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε πάνω σε αυτά τα σενάρια, λέγοντας χαρακτηριστικά «για μένα η ΒΕΡΟΙΑ παραγοντικά αποτελεί παρελθόν, μετά από 10 και πλέον χρόνια ενασχόλησής μου με την ομάδα. Εδώ και 2-3 χρόνια καλούσα να βρεθεί κάποιος τοπικός επιχειρηματίας για να πάρει την ομάδα αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ανταπόκριση από κανέναν. Ευτυχώς βρέθηκε ο κος Καρυπίδης, ο οποίος είναι Ημαθιώτης και ισχυρός οικονομικός παράγοντας και φεύγω με ήσυχη της συνείδησή μου ότι παρέδωσα την ομάδα σε καλά χέρια».

Σε ερώτησή μας για το αν ισχύουν τα όσα προαναφέραμε για τον ΑΦΜ και την πιθανή εμπλοκή του με τα κοινά του Άρη, είπε τα εξής:

«Το αν θα ασχοληθώ μετά τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Άρη ή με κάποια άλλη ομάδα θα το δω μελλοντικά και αφού ολοκληρωθούν πρώτα οι διαδικασίες και τα τυπικά για την οριστική μεταβίβαση των μετοχών μου στον κο Καρυπίδη».

Όσο γι’ αυτά που γράφτηκαν για τον ΑΦΜ, αφού γέλασε πρώτα, μας είπε: «Είναι δυνατόν να περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω πως γράφτηκε αυτό και αν γράφτηκε σε κάποια χιουμοριστική στήλη, αλλά μόνο σαν αστείο μπορεί να εκληφθεί κάτι τέτοιο».

Όλα τα σενάρια λοιπόν που προαναφέραμε έχουν «παγώσει» μπορούμε να πούμε τον φίλαθλο κόσμο της «Βασίλισσας», ο οποίος αγωνιώντας για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας δέχθηκε με επιφύλαξη την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Επομένως είναι στο χέρι και μόνο του νέου αφεντικού της ομάδας, του Θόδωρου Καρυπίδη να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα με μια δική του συνέντευξη τύπου (θα ήταν προτιμότερο) ή μια ανακοίνωση, στην οποία να κάνει γνωστές τις σκέψεις του και τα μελλοντικά σχέδια που έχει για την ομάδα.

Επίσης, άμεσα θα πρέπει να δείξει τις προθέσεις του σε ότι έχει σχέση με την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, προχωρώντας σε αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο για σημαντικές μεταγραφές που θα γίνουν και οι οποίες ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο!

Από εκεί και πέρα, το νέο αφεντικό της «Βασίλισσας του βορρά» θα πρέπει να κοιτάξει σοβαρά και το θέμα της οργάνωσης, αφού η αλήθεια είναι ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ήταν πολύ πίσω σε πολλά επίπεδα.

Όσο για τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Αρβανιτίδη, η θητεία του κρίνεται ομολογουμένως επιτυχημένη όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, από την στιγμή που στα 10 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, τα μισά περίπου αγωνίζεται αυτή στη μεγάλη κατηγορία.